• No Suggestions Result

Plotëso nevojat e tua me kredinë për çdo qëllim

Po përgatitesh për investimin tënd të ardhshëm?
Jemi partneri yt financiar në çdo hap!

Avantazhe & Përfitime

Interesa konkuruese

Interesat më konkuruese në treg

Përgjigje e shpejtë

Përgjigje e shpejtë

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Personalizo kredinë tënde

Zgjidh shumën që të duhet, kohëzgjatjen dhe gjithë detajet e tjera që kësti i kredisë të përshtatet me nevojat e tua!
*Përllogaritësi i kredisë është për të llogaritur përafërsisht shumën mujore të këstit të kredisë, bazuar në të dhënat e vendosura. Për më shumë informacion kontaktoni degën tonë më të afërt.

Monedha

Tipi i interesit

Shuma e kredisë

Lek
Euro

Kohëzgjatja

Kohëzgjatja e zgjedhur 12 muaj
12 muaj 240 muaj
 • Kredia jote
  • Kësti Mujor - periudha e parë - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %

  Interesi variabël është indikativ dhe mund të ndryshojë në bazë të referencës së indeksit përkatës në datën respektive.

cdo qellim

A e di se?


100% e shumës së kredisë kreditohet në llogarinë tënde dhe mund ta përdoresh në cash!

Mbulo shpenzimet për studimet e fëmijës, nevojat mjekësore, rikonstruksion apo mobilim shtëpie, ose çdo investim tjetër.

Shpenzime shtesë në lidhje me këtë kredi:

 • Noterizimi i kontratave që do të firmosen midis Bankës dhe klientit. 
 • Sigurimi i jetës së kredikërkuesit i rinovueshëm çdo vit mbi shumën e  mbetur  të kredisë.
 • Sigurimi i pronës nga zjarri dhe tërmeti (për gjithë periudhën e kredisë).
 • Vlerësimi i Pronës nga një ekspert i licensuar.
 • Mirëmbajtje llogarie (sipas kushteve të punës në fuqi)
 • Shpenzimet për Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).