• No Suggestions Result

Depozita 5 & 7 vjeçare me Interesa Progresive

Norma interesi deri në 4% për depozitën me afat 5 vjet dhe deri në 6% për depozitën me afat 7 vjet.
Shijo rritjen e kërkuar të investimit!

Avantazhe & Përfitime

Interesa çdo vit

Mundësi për të marrë interes çdo vit

Kapitalizo interesat

Mund të kapitalizosh interesat në depozitën tënde.

Normë e lartë kthimi

Përfito norma të larta kthimi

Karakteristika

A e di se?


 

  • Mund të kalosh interesat në llogari rrjedhëse ose t’i kapitalizosh çdo vit për të ardhura më të larta.
  • Mund të tërheqësh depozitën në çdo moment ndërkohë që përfiton interesat e muajve të mëparshëm.
5577
Depozita 5 vjeçare
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati 5 vjet
  • Interesi deri në 4% në vitin e 5
5577
Depozita 7 vjeçare
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati 7 vjet
  • Interesi deri në 6% në vitin e 7
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0