• No Suggestions Result

Kredia për shtëpi e kthen ëndrrën në realitet

Tani shtëpia që ke dëshiruar gjithmonë mund të bëhet e jotja.
Ti zgjidhe dhe ne të mbështesim.

Avantazhet & Përfitimet

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Deri në 30 vite

Afati deri në 30 vite

Interesa konkuruese

Interesat më konkuruese në treg

Pjesëmarrja e Bankës 70

Pjesëmarrja e Bankës në financim deri në 70% të vlerës

Personalizo kredinë tënde

Zgjidh shumën që të duhet, kohëzgjatjen dhe gjithë detajet e tjera që kësti i kredisë të përshtatet me nevojat e tua!
*Përllogaritësi i kredisë është për të llogaritur përafërsisht shumën mujore të këstit të kredisë, bazuar në të dhënat e vendosura. Informacioni në përllogaritësin më poshtë mund të mos jetë plotësisht i përditësuar. Për më shumë informacion vizito degën më të afërt.
 

Shuma e kredisë

Kohëzgjatja

60 muaj 360 muaj

Tipi i interesit

 • Kësti Mujor - periudha e parë
  - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %

  Interesi variabël është indikativ dhe mund të ndryshojë në bazë të referencës së indeksit përkatës në datën respektive.

Qëllimi i Kredisë

Një shtëpi e re?


Intesa Sanpaolo Bank Albania financon dëshirat e tua për shtëpinë e ëndërrave me kredinë për shtëpi me afat financimi deri në 30 vite dhe interesa që fillojnë nga 3%

Dokumentet e Nevojshme për Aplikim


1. Dokumentet e përgjithshme për individët e punësuar

 • Kartë identiteti / Pasaportë
 • Certifikatë Familjare e muajit të fundit
 • Vërtetim Page
 • Kontratë Qeraje (e verifikueshme)
 • Libreza e energjisë elektrike
 • Raportet e zyrës së kredisë (pasqyra e llogarisë për linjën e kredisë ekzistuese në banka të tjera, minimumi 6 muaj)
 • Skeduli i Amortizimit të Kredisë
 • Kontrata e Kredisë
 • Shtojca e Bankës së Shqipërisë e nënshkruar


2. Dokumentet e përgjithshme për individët e vetëpunësuar (Administrator / Aksioner i kompanive Shpk/Sha)

 • Kartë identiteti / Pasaportë
 • Certifikatë Familjare e muajit të fundit
 • Dokumentacioni ligjor i aktivitetit të biznesit në bazë të të cilit bazohet ripagimi i kredisë (licenca, NIPT-i, ekstrakti i historikut nga QKR)
 • Foto të Aktivitetit
 • Të dhënat financiare (bilanci) për dy vitet e fundit
 • Kontratë Qeraje (nëse keni)
 • Deklaratat e Pagesave të tatim-taksave për vitin aktual
 • Raportet e zyrës së kredisë (pasqyra e llogarisë për linjën e kredisë ekzistuese në banka të tjera, minimumi 6 muaj)
 • Printim të lëvizjeve të llogarisë në banka të tjera ku kanalizohet aktiviteti
 • Skeduli i Amortizimit të Kredisë
 • Kontrata e Kredisë
 • Shtojca e Bankës së Shqipërisë e nënshkruar

Shpenzime shtesë në lidhje me këtë kredi:

 • Noterizimi i kontratave që do të firmosen midis Bankës dhe klientit. 
 • Sigurimi i jetës së kredikërkuesit i rinovueshëm çdo vit mbi shumën e  mbetur  të kredisë.
 • Sigurimi i pronës nga zjarri dhe tërmeti (për gjithë periudhën e kredisë).
 • Vlerësimi i Pronës nga një ekspert i licensuar.
 • Mirëmbajtje llogarie (sipas kushteve të punës në fuqi)
 • Shpenzimet për Zyrën e Regjsitrimit të Pasurive të Paluajtshme
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0