• No Suggestions Result

Lehtëso veprimet e tua bankare me mobile banking

Gjithmonë me ty! Një aplikacion i ri për të lehtësuar veprimet e tua të përditshme financiare.

Arsyet për të pasur DIGITAL BANKING

Banka në xhepin tënd

Gamë e gjerë shërbimesh bankare për të menaxhuar veprimet financiare

Shërbime personale dixhitale

Platformë dixhitale e sigurtë, e dobishme & e disponueshme në çdo kohë

Zgjidhje të zgjuara

Funksionalitete të thjeshta për të përdorur paratë kudo

Një bankë më e thjeshtë me DIGITAL BANKING
Tiparet më të rëndësishme
Një bankë më e thjeshtë me DIGITAL BANKING
Mbaj nën kontroll shpenzimet me një pasqyrë të menjëhershme të të gjithë kartave, balancës dhe transaksioneve.
#withSAVE - Zbulo arkën e kursimit me interes!
Transfero lehtësisht para në çdo kohë, pa nevojën për të shkuar në degë!
#withKEY - Siguri më e lartë sa herë hyn në Internet Banking duke gjeneruar një kod të ri.

Rimbush numrin celular nëpërmjet Digital Banking!

Rimbush numrin tënd celular apo të familjarëve dhe miqve të tu nëpërmjet Digital Banking!
Ti mund të rimbushësh celularin e përdoruesve të rrjeteve Vodafone, One dhe Albtelecom në vetëm 10 sekonda nga kudo që ndodhesh! 

Këtë funksion e gjen lehtësisht në menynë kryesore në seksionin "Pagesa".

*Ky funksion është i vlefshëm vetëm për numrat me parapagesë.

Digital Banking
Funksione të ndryshme
  • Përdor GeoControl për të limituar përdorimin e kartës vetëm në shtetet e sigurta për pagesa ose për ta përdorur pa limitime
  • Krijo karta virtuale me kohëzgjatje specifike dhe me një ose shumë përdorime për blerje më të sigurta online
  • Përdor #withCASH për të tërhequr para nga çdo Bankomat i yni vetëm me një kod nga celulari!
  • Kryej pagesa brenda dhe jashtë vendit në valuta të ndryshme
#withPAY
Tani mund të transferosh menjëherë para tek miqtë e tu, thjesht duke përdorur numrin e tyre të telefonit
Shtyp
Shtyp butonin #withPAY në aplikacionin mobile
Zgjidh
Zgjidh përfituesin nga lista e kontakteve në telefon
Vendos
Vendos shumën për t'u transferuar
Dërgo
Kjo ishte e gjitha!

Si të përdor Mobile Banking?

Për të parë videot udhëzuese në lidhje me përdorimin e aplikacionit tonë kliko këtu.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0