• No Suggestions Result

Depozita Standarde me afat

Zbulo kombinimin e duhur mes shumës dhe afatit për të përfituar interesin më të mirë të depozitës!

Avantazhe & Përfitime

Interesa fikse

Interesa fikse përgjatë të gjithë afatit të maturimit

Interesat më të mira

Përfito interesat më të mira

Mundësi për të thyer depozitën

Ti mund të thyesh depozitën përpara afatit të maturimit

Depozita me Afat

Depozita me Afat


 

Depozita me Afat është një mënyrë investimi, sipas afateve të ndryshme që banka ofron, dhe sipas normave të interesit që banka publikon dhe ndryshon kohë pas kohe

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).