• No Suggestions Result
Produkt ESG

Kredi për shtëpi për të rinjtë

Produkt i dedikuar për të rinjtë e moshës 20-30 vjeç.
ZERO komision administrimi për të gjitha aplikimet deri në 23 gusht 2024.

Karakteristika kryesore

Financim 100%

Deri në 100% financim

Afati i financimit

Mundësi financimi deri në 30 vite

Normë fikse interesi

Normë interesi fikse për të gjithë periudhën e kredisë

Viti i parë

Vitin e parë mund të paguash vetëm interesat

Shtëpia jote, rregullat e tua!

Imagjino një shtëpi të përshtatur tërësisht sipas dëshirave të tua! Një ambient i ngrohtë që të fal qetësi, arreduar sipas shijeve të tua dhe me detaje unike të krijuara nga prekja jote personale.

Kredia për shtëpi për të rinjtë të mundëson blerjen e shtëpisë tënde të parë me kushte shumë të favorshme.

Një kredi që mund të personalizohet tërësisht për ty.

Me normë interesi fikse ose normë interesi variabël, financim deri në 100% të vlerës së shtëpisë me afat deri në 30 vite dhe kushte lehtësuse për pagesat e kësteve mujore gjatë 3 viteve të para, blerja e shtëpisë tënde të parë bëhet edhe më e lehtë.

 

Çfarë e bën këtë kredi të veçantë?
0 komision administrimi
Të gjitha aplikimet deri në 23 gusht 2024 do të përfitojnë ZERO komision administrimi
Norma e interesit
Norma interesi fikse 5.5% ose normë interesi variabel duke filluar nga 1.9% në EUR dhe 3% në LEK
Këstet mujore
Vitin e parë mund të zgjidhësh të paguash vetëm normën e interesit dhe për 2 vitet e para mund të zgjedhësh këste të lehtësuara mujore
Financimi
Deri në 100% financim dhe afat deri në 30 vite
a couple with a dog

Kush e përfiton?


Të gjithë të rinjtë e moshës 20-30 vjeç që kanë të ardhura mujore të kanalizuara nëpërmjet sistemit bankar mund të aplikojnë për kredi për shtëpi për të rinjtë.

djale ne laptop
Financim me interes fiks
  • Norma e Interesit 5.5% për të gjithë periudhën
  • Afati maksimal 25 vite
  • Shuma minimale e financimit 1,000,000 LEK ose 10,000 EUR
  • Shuma maksimale e financimit 16,000,000 LEK ose 150,000 EUR
vajze ne tablet
Financim me interes variabël
  • Norma e Interesit Duke filluar nga 3% në LEK dhe 1.9% në EUR
  • Afati maksimal 30 vite
  • Shuma minimale e financimit 1,000,000 LEK ose 10,000 EUR
  • Shuma maksimale e financimit 16,000,000 LEK ose 150,000 EUR

Normat e interesit variabël

Norma e Interesit (me bazë vjetore)

                          në LEK

                 3% për vitin e parë ose

                  3.7% për 2 vitet e para ose

                  4.5% për 3 vitet e para ose 

                   4.7% për 5 vitet e para;

BTH 1V + 1.7%, NMI 3.8 % për vitet e tjera

Norma e Interesit (me bazë vjetore)

                       në EUR

               1.9% për vitin e parë ose

               4% për 3 vitet e para ose

               4.5% për 5 vitet e para;

1Y Euribor + 3.7%, NMI 3.7% për vitet e tjera

 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0