• No Suggestions Result

Shërbimi Bankar Dixhital

Shërbime bankare që i përshtaten nevojave të tua kurdo dhe kudo që të nevojiten!

Një eksperiencë e re bankare

Kudo, në çdo kohë

Kryej veprimet bankare në kohën e përshtatshme për ty

I sigurt

Zgjidhjet e teknologjisë së fundit për të garantuar siguri maksimale

I thjeshtë dhe i shpejtë

Shërbim i shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur

Kanalet tona dixhitale

Zbulo më shumë
Ofertë

Fito duke përdorur Digital Banking

Shërbimi Bankar Dixhital
Përdor Digital Banking për të kryer transaksione në çdo kohë dhe nga kudo dhe mund të fitosh një celular Samsung A70.
  • Duke përdorur Digital Banking mund të fitosh një celular Samsung A70!
  • Nga data 1 Qershor 2020 - 30 Nëntor 2020
  • Regjistrim i lehtë i aplikacionit, përdorim i shpejtë dhe i sigurt
  • Platformë dixhitale e sigurtë, e dobishme & e disponueshme në çdo kohë

Mobile Banking

Gjithmonë me ty! Një aplikacion i ri për të lehtësuar veprimet e tua financiare të përditshme
  • Gamë e gjerë shërbimesh bankare për të menaxhuar veprimet financiare
  • Platformë dixhitale e sigurtë, e dobishme & e disponueshme në çdo kohë
  • Funksionalitete të thjeshta për të përdorur paratë kudo

Internet Banking

Hyr në llogarinë tënde bankare nga kudo në pothuajse çdo pajisje (PC, tabletë, celular).
  • Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive
  • Nevojitet vetëm një shfletues për ta përdorur
  • Kontrollo lehtësisht llogaritë personale, kartat dhe produktet e tjera
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).