• No Suggestions Result

Llogari Rrjedhëse

Hapi i parë drejt një eksperience të re bankare, e thjeshtë si asnjëherë më parë.
Ndihu i lirë të bësh veprime financiare kudo dhe në çdo kohë!

Arsyet më të mira për të pasur një Llogari

Banka në xhep

Të gjitha llogaritë në një vend

Pagesa të thjeshta

Pagesa dhe transferta të thjeshta

Zgjidhje të zgjuara

Një gamë e gjërë shërbimesh të disponueshme kudo dhe në çdo kohë

Një bankë e thjeshtë me DIGITAL BANKING
kontrolli i llogarise
Një bankë e thjeshtë me DIGITAL BANKING
Kryej shpejt pagesat drejt përfituesve të shpeshtë ose te besuar dhe kontrollo financat e tua, të gjitha në një vend
Përdor #withPAY për të transferuar para tek miqtë e tu, kudo dhe në çdo kohë
Tërhiq para në bankomat pa përdorur kartën, vetëm me smartphone
Harro radhët e gjata dhe paguaj faturat e tua në komoditet
e perbashket

#withCASH


Tani mund të tërheqësh para në bankomat pa nevojën e kartës. Si funksionon?

 • Hap #withCASH nga aplikacioni mobile
 • Zgjidh kartën, shumën që do të tërheqësh dhe kohëzgjatjen e kodit
 • Gjenero kodin
 • Vendos kodin në bankomat dhe tërhiq paratë

Kjo ështe e gjitha!

#withPay
Tani mund të transferosh menjëherë para tek miqtë e tu, thjesht duke përdorur numrin e tyre të telefonit
Shtyp
Shtyp butonin #withPAY në aplikacionin mobile
Zgjidh
Zgjidh përfituesin nga lista e kontakteve në telefon
Vendos
Vendos shumën për t'u transferuar
Dërgo
Kjo ishte e gjitha!

Hap një Llogari rrjedhëse! Bëhu klient i yni!

Llogaria rrjedhëse e Intesa Sanpaolo Bank Albania është llogaria për nevojat e përditshme që të jep akses te shërbimi ynë DIGITAL BANKING App për menaxhimin e financave të tua.

Hap llogari në monedhat: LEK/ EURO/ USD/ GBP & CHF.

0 Lek
 • Kushtet e Punës
  • Komision Mujor 150 Lek
  • Balancë minimale 1000 Lek
  • Nxjerrje Llogarie - FALAS 0 Lek
  • Depozitime Cash - FALAS 0 Lek
  • Këmbime Valutore - FALAS 0 Lek
visa inspire
VISA Inspire
 • Mund të kërkosh të lidhësh një kartë debiti me llogarinë tënde rrjedhëse
 • Tëheqje falas në bankomatet tona në Shqipëri
 • Tërheqje falas në bankomatet e Grupit Intesa Sanpaolo në Evropë
 • Zero komision për blerje në POS në Shqipëri
Më shumë
Si të hapësh një Llogari Bankare
Vizito Degët tona
Vizito një nga 34 Degët tona në të gjithë Shqipërinë

Gjej Degën më të afërt
Mjet Indetifikimi
Paraqit vetëm një mjet indetifikimi
Kaq e thjeshtë
Mund të aplikosh edhe për një Kartë debiti VISA Inspire

Mëso rreth VISA Inspire
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).