• No Suggestions Result

Bli me kartën Visa Inspire në POS dhe Internet

Tërhiq para PA komision në të gjitha ATM-të e Intesa Sanpaolo Group në të gjithë botën. Bli online PA komision në Shqipëri!

Avantazhe & Përfitime

Siguri për paratë e tua

Nivel i lartë sigurie të aktivizuar nga teknologjia me Chip dhe PIN.

Falas në ATM jashtë vendit

Falas vetëm në ATM të Grupit Intesa Sanpaolo!

Bli me ZERO Komision

Bli me ZERO Komision në çdo POS në Shqipëri!

Bli online

Blerje online brenda Shqipërisë me ZERO Komision

VISA Inspire

VISA Inspire


Karta e pagesës ndërkombëtare Visa Inspire është një kartë pagese debiti, e cila i ofrohet çdo klienti që ka një llogari rrjedhëse në bankën tonë.

Mund të kryesh pagesa për mallra dhe shërbime ose tërheqje parash nga bankomatet - ATM dhe shumë veprime të tjera.

Çfarë të inspiron?

Disa njerëz janë gjithmonë duke kërkuar frymëzim dhe e gjejnë atë rreth tyre. Për këta njerëz Intesa Sanpaolo Bank Albania ka krijuar Inspire (Frymëzimin), kartën e  debitit, e cila të shoqëron kudo të çon frymëzimi yt.
Karta VISA Inspire është me ty kudo që dëshiron dhe ndodhesh, me seriozitetin e një prej grupeve kryesore ndërkombëtare bankare: Intesa Sanpaolo. Përdore Kartën Inspire për blerje në të gjithë botën dhe për tërheqje parash pa komision në bankat që janë pjesë e Grupit Intesa Sanpaolo në Itali, Bosnjë-Hercegovinë, Kroaci, Serbi, Slovaki, Sloveni, Rumani, Hungari, Egjipt, Ukrainë, Rusi.

Visa Inspire
Karakteristikat e Visa Inspire
 • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania ZERO Komision
 • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania 200 LEK
 • Tërheqje Cash në ATM të grupit Intesa Sanpaolo jashtë Shqipërisë ZERO Komision
 • Komisioni mujor 150 LEK

Karakteristika të tjera

 • Blerje në dyqane online brenda Shqipërisë- ZERO Komision
 • Tërheqje Cash në ATM të bankave të tjera jashtë Shqipërisë  -  2.5% e shumës
 • Blerje në PoS jashtë Shqipërisë  -  2.5% e shumës
 • Blerje në PoS brenda Shqipërisë në PoS të çdo banke  -  ZERO Komision 
 • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  1000 LEK 
 • Zëvendësim karte pas skadence  -  Falas
Përdorimi i kartës Visa Inspire për pagesa online!

Duke nisur nga data 1 shkurt 2022, karta e debitit Visa Inspire mund të përdoret edhe për veprimet e mëposhtme:

 1. Blerje në Internet.
 2. Rezervime Hoteli.
 3. Marrje makine me qira.
 4. Transaksione porosie me postë/telefon.
 • Limiti ditor i përdorimit të kartës Visa Inspire në Internet për veprimet e mësipërme është 25,000 Lekë dhe 10 veprime.
 • Për blerjet e mësipërme (të kryera pa prezencën fizike të kartës) jashtë Shqipërisë, komisoni që do të aplikohet është 2.5% e shumës.
 • Blerjet e mësipërme nuk kanë asnjë komision për veprime në internet brenda Shqipërisë.

Karta e debitit Visa Inspire, të ofron mundësinë të kryesh një numër të madh veprimesh të ndryshme si:

 • Tërheqje në të gjitha ATM-të e Bankës;
 • Verifikim të gjendjes së llogarisë;
 • Ndryshim PIN-i;
 • Transfertë midis llogarive të lidhura me kartën;
 • Blerje në POS-e në Shqipëri, tërësisht falas.
 • Tërheqje pa komision në të gjitha ATM-të e grupit Intesa Sanpaolo në 12 shtete.

Nëpërmjet Digital Banking, platformës bankare dixhitale, ti mund të aplikosh tërësisht online për t’u pajisur me kartën Visa Inspire. Në këtë platformë mund të gjesh funksionalitetin më të përdorur, #withCASH, i cili të lejon të kryesh tërheqje nga ATM-të e Bankës pa pasur nevojë të kesh kartën me vete, si edhe pa asnjë komision shtesë.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0