• No Suggestions Result

Kredi personale për çdo nevojë tënden

Të gjithë klientët pagamarrës do të përfitojnë ZERO komision administrimi për aplikimet e kredive personale nga data 1-31 Maj 2021!

Avantazhe & Përfitime

E Personalizuar!

Në përshtatje me aftësinë tënde paguese!

Këste Fikse Mujore

Këste Fikse Mujore (Principal + Interes)

Monedha të ndryshme

Në monedhën tënde të preferuar: LEK ose EURO

Llojet e Kredive

Përdor një nga filtrat për të gjetur kredinë që të duhet

Kredi për shtëpi

Tani shtëpia që ke ëndërruar gjithmonë mund të bëhet e jotja. Ti zgjidhe dhe ne të mbështesim.
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Afati deri në 30 vite
 • Interesat më konkuruese në treg
 • Pjesëmarrja e Bankës në financim deri në 70% të vlerës

Kredi me Aprovim për 24 Orë

Bëj plane për nesër! Kredia e shpejtë të mundëson të arrish qëllimet në 24 orë! Tani mund të kryesh procesin aplikimit dhe marrjen e kredisë tërësisht online!
 • Aprovim i shpejtë për 24 orë!
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Tashmë aplikimi për kredinë e shpejtë mund të bëhet tërësisht online!

Kredia Personale

Je duke kërkuar për një kredi ‘TE MADHE’ me kushte fantastike për ta përdorur sipas nevojave e dëshirave të tua?
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Mundësi për pagesë të pjesshme ose të plotë përpara afatit!
 • Mbulon nevojat për likuiditet
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Interesa që nisin nga 3%

AUTO Leasing

AUTO Leasing zgjidhja ideale për makinë të re & të përdorur
 • Falë pavarësisë së furnitorëve, Ti merr ofertat më të mira
 • I mbrojtur përmes policave të sigurimit
 • Në përshtatje me aftësinë paguese
 • Për të blerë automjetin nuk ke nevojë për likuiditet
 • Të gjitha kostot njihen në momentin e fillimit të marrëveshjes

Kredi e Para-Aprovuar

Një hua e miratuar paraprakisht nga banka për klientët që plotësojnë kriteret e paracaktuara të riskut.
 • Mbulon nevojat për likuiditet
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
Kredi e Para-Aprovuar

Kredi për Studentë - EDU Kredi

Fokusohu te studimet, për të tjerat mendojmë ne. Të ndihmojmë të shijosh vitet më të mira studentore.
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Procedurë e thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë
 • Afati i shlyerjes deri në 7 vjet!
Ofertë

Kredi hipotekore për rifinancim

Transfero kredinë që ke aktualisht me një bankë tjetër dhe përfito nga interesat dhe avantazhet konkuruese.
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Afati deri në 30 vite
 • Përgjigje e shpejtë

Kredi për hapësira jo residenciale

Dyqan i ri? Shtëpi e dytë? Garazh? Nëse do të investosh në prona të paluajtshme, atëherë kjo kredi hipotekore është për ty.
 • Pjesëmarrja e bankës jo më shumë se 50% e vlerës
 • Afati deri në 30 vite

Kredi hipotekore për çdo qëllim

Po përgatitesh për investimin tënd të ardhshëm? Jemi partneri yt financiar në çdo hap!
 • Interesat më konkuruese në treg
 • Përgjigje e shpejtë
 • Ofertë transparente në Lek & Euro

Paradhënie për Individë

Një shpenzim i paparashikuar? Keni nevojë urgjente për para? E kemi një zgjidhje!
 • Një mënyrë e shpejtë për të pasur sa më shumë para të disponueshme
 • Proçes i thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë

Paradhënie bankare me kolateral cash

Përfito likuiditet nga llogaritë dhe depozitat e tua!
 • Llogaria kreditohet në kohë rekord
 • Nuk aplikohet interes nëse fondet nuk përdoren
 • Nuk nevojitet asnjë dokumentacion shtesë

Paradhënie mbi Pagën

Një dhuratë e veçantë për të dashurit e tu? Një shpenzim i paparashikuar? E kemi një zgjidhje!
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Paguaj interes vetëm për fondet e përdorura

Kredi për Makinë

Zbulo kredinë për makinën tënde të re deri në 6.000.000 Lek.
 • Deri në 2.800.000 Lek ose 20.000 EUR për makinë të përdorur
 • Deri në 6.000.000 Lek ose 40.000 EUR për makinë të re
 • Financojmë blerjen e makinave edhe nga koncensionarët!
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).