• No Suggestions Result

Kredi hipotekore për hapësira jo-rezidenciale

Dyqan i ri? Shtëpi e dytë? Garazh? Nëse do të investosh në prona të paluajtshme, atëherë kjo kredi hipotekore është për ty.

Avantazhe & Përfitime

Pjesëmarrja e bankës

Pjesëmarrja e bankës jo më shumë se 50% e vlerës

Deri në 30 vite

Afati deri në 30 vite

Personalizo kredinë tënde

Zgjidh shumën që të duhet, kohëzgjatjen dhe gjithë detajet e tjera që kësti i kredisë të përshtatet me nevojat e tua!
*Përllogaritësi i kredisë është për të llogaritur përafërsisht shumën mujore të këstit të kredisë, bazuar në të dhënat e vendosura. Informacioni në përllogaritësin më poshtë mund të mos jetë plotësisht i përditësuar. Për më shumë informacion vizito degën më të afërt

Shuma e kredisë

Kohëzgjatja

60 muaj 360 muaj

Tipi i interesit

 • Kësti Mujor - periudha e parë
  - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %

  Interesi variabël është indikativ dhe mund të ndryshojë në bazë të referencës së indeksit përkatës në datën respektive.

mortgage

A e di se?


 

 • Hapësira jo-residenciale mund të jetë zyrë, dyqan, garazh, etj.
 • Çdo ndërtesë që nuk perdoret për banim.
Karakteristikat e Kredisë
Karakteristikat e Kredisë
 • Shuma minimale 10.000 Euro
 • Afati nga 5 vjet deri në 30 vjet
 • Mundësi mos-pagimi duke përfshirë opsionin e shmangies së këstit
 • Ripagimi para afatit në çdo kohë duke njoftuar Bankën të paktën 15 ditë përpara

Shpenzime shtesë në lidhje me këtë kredi:

 • Noterizimi i kontratave që do të firmosen midis Bankës dhe klientit. 
 • Sigurimi i jetës së kredikërkuesit i rinovueshëm çdo vit mbi shumën e mbetur të kredisë.
 • Sigurimi i pronës nga zjarri dhe tërmeti (për gjithë periudhën e kredisë).
 • Vlerësimi i Pronës nga një ekspert i licensuar.
 • Mirëmbajtje llogarie (sipas kushteve të punës në fuqi).
 • Shpenzimet për Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0