• No Suggestions Result

Depozita me interes të parapaguar

Nuk ke pse të presësh deri në maturim të depozitës për të shijuar interesin.
Merre tani!

Avantazhe & Përfitime

Interes i parapaguar

Interes i parapaguar që në momentin e investimit

Normë e lartë kthimi

Përfito norma të larta kthimi

Karakteristika

A e di se?


 

  • Norma e interesit për këtë depozite është e pandryshueshme dhe interesi perfitohet paraprakisht në momentin e investimit.
  • Nuk paguan asnjë komision për llogarinë e lidhur me këtë depozitë nëse nuk lidhni produkete të tjera si: kartë debiti, paradhënie apo kredi.
depozita e parapaguar
Karakteristikat
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati 3/6/9/12 muaj
  • Shuma minimale 100,000 LEK / 1000 EUR
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0