• No Suggestions Result

Depozita Stafetë

Nëse po kërkon fitim të lartë për investimin tënd, zgjidh depozitën Stafetë, ku muajt konkurojnë me njëri-tjetrin duke të ofruar një performancë në rritje të investimit

Avantazhe & Përfitime

Interesi

Interesi paguhet çdo muaj

I ri-investueshëm

Interesi mund të ri-investohet

Normë e lartë kthimi

Përfito norma të larta kthimi

Më shumë

A e di se?


 

  • Mund të marrësh përfitim më të madh dhe siguri maksimale për kursimet e tua me një depozitë ku muajt konkurojnë me njëri tjetrin duke të ofruar një performancë në rritje të investimit
  • Mund të tërheqësh depozitën në çdo moment ndërkohë që përfiton interesat e muajve të mëparshëm.
stafete
Karakteristika
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati 1 vit
  • Shuma minimale 250,000LEK / 2500EUR
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0