• No Suggestions Result

Zbulo arkën e kursimit me interes!

Fillo të kursesh lehtësisht në #withSAVE dhe me shuma të vogla!

Arsyet për të përdorur #withSAVE

Kreditim cdo muaj

Interes që kreditohet çdo muaj në llogarinë tënde

Përfito interesa

Normë interesi 1% e cila kreditohet çdo muaj

Ti vendos

Vendos vetë shumën dhe datën e transferimit të fondeve

0 Komision Mirëmbajtje

Nuk ka asnjë komision për mirëmbajtjen

Kursime të vogla për qëllime të mëdhaja!
withsave
Kursime të vogla për qëllime të mëdhaja!
Kurse në shuma të vogla çdo ditë pa patur nevojën të hysh në aplikacion!
Transfero lehtësisht shuma të ndryshme nga llogaria rrjedhëse në llogarinë e #withSAVE!
Shiko progresin tënd sipas ditëve, javëve dhe muajve!
Pasi të kesh arritur shumën e dëshiruar të kursimeve mund t'i transferosh lekët, nëpërmjet aplikacionit, në llogarinë rrjedhëse!
Si të hapësh llogarinë #withSAVE?
Hapi 1
Merr shërbimin dixhital bankar

Mëso më shumë këtu
Hapi 2
Kliko në ikonën e #withSAVE në aplikacionin celular
Hapi 3
Lexo termat & kushtet e përdorimit dhe autorizo hapjen e llogarisë
Hapi 4
Fillo të kursesh më lehtë se kurrë më parë
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0