• No Suggestions Result

Depozita 18 dhe 30 Mujore

Zgjidh alternativën që të përshtatet më shumë dhe përfito nga interesat gjithmonë në rritje.

Avantazhe & Përfitime

Interesa çdo vit

Mundësi për të marrë interes çdo vit

Interesa konkuruese

Përfito interesa konkuruese!

Pa penalitet

Pa penalitet për thyerje depozite të parakohshme

18 muaj
Depozita 18 mujore
  • Monedha LEK
  • Interesi për vitin e parë 0.85%
  • Interesi për 6 muajt e fundit 1%
Depozita 30 mujore
Depozita 30 mujore
  • Monedha LEK
  • Interesi për vitin e parë 1%
  • Interesi për vitin e dytë 1.3%
  • Interesi për 6 muajt e fundit 1.4%
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).