• No Suggestions Result

Paradhënie Bankare për Individë

Një dhuratë e veçantë për të dashurit e tu? Një shpenzim i paparashikuar? E kemi një zgjidhje!

Avantazhet & Përfitimet

Më shumë para

Një mënyrë e shpejtë për të pasur sa më shumë para të disponueshme

Aplikim i thjeshtë

Proçes i thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë

over retail

Karakteristikat


 

Ke një llogari rrjedhëse? Je klient i bankës prej më shumë se 1 vit?

 

Atëherë mund të përfitosh paradhënien dhe të plotësosh nevojat e tua!

overdraft
Plani standard për klientin
  • LEK 23,4%
  • EUR 18,9%
  • USD 18,9%
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).