• No Suggestions Result

Paketa për Pagamarrësit

Po kërkon një llogari rrjedhëse dhe një kartë debiti? Merri të dyja bashkë dhe paguaj gjysmën e çmimit.

Avantazhe & Përfitime

Pa limite në shuma

Kredito llogarinë rrjedhëse pa limit

Nivel i lartë sigurie

Nivel i lartë sigurie përmes teknologjisë së fundit!

Zero komision

Bli me Zero komision në çdo POS në Shqipëri!
llogaria rrjedhese te tj

Çfarë mund të bësh

  • Verifiko të gjitha transaksionet në një vend
  • Paguaj faturat OSSH, tatim-taksat, celularet, sigurimet shoqërore, doganat, etj
  • Transfero fonde brenda dhe jashtë Shqipërisë
  • Merr pagesa nga brenda dhe jashtë Shqipërisë
  • Kalo fonde në depozitë me afat
  • Kërko blloqe çeqesh, etj

 

24 orë në ditë, 365 ditë në vit.

Shërbimet e lidhura me Paketën për Pagamarrësit

Visa Inspire

Tërhiq pa komision në të gjitha ATM-të e Grupit Intesa Sanpaolo në Europë

Zbulo më shumë

Mobile banking

Kryej të gjitha veprimet nga smartphone yt.

Zbulo më shumë

Internet banking

Kryej të gjitha veprimet nga kompjuteri yt.

Zbulo më shumë
Të duhet ndihmë?
Kontakto shërbimin e klientit
Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0