• No Suggestions Result

Apliko për kredi konsumatore në EasyPay!

Intesa Sanpaolo Bank Albania vjen dhe më pranë teje! Tashmë mund të aplikosh për kredinë e shpejtë dhe personale në pikat e EasyPay në Tiranë, Durrës dhe Vlorë.

Kredi Konsumatore në EasyPay!

Tani është e mundur të aplikosh për kredi të shpejtë konsumatore dhe kredi personale në pikat e EasyPay! Falë partneritetit të krijuar ne vijmë edhe më pranë teje! Vizito një nga pikat më pranë teje dhe merr një shërbim të dedikuar për agjentët e EasyPay! 

Përfito nga lehtësitë që vendndodhjet në Tiranë, Durrës dhe Vlorë ofrojnë. 

A e dije se?

Aplikimin për kredi të shpejtë konsumatore dhe kredi personale mund ta kryesh në një nga 34 degët e Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe në mbi 530 pika shitjesh të EasyPay. 

Gjej vendndodhjen më pranë teje direkt online dhe merr shëbimin e dedikuar nga agjentët e EasyPay.

Kredi Personale Karakteristikat
Karakteristikat e Kredisë Personale
  • Shuma Maksimale: Deri në LEK 2.200.000 / EUR 18.000
  • Monedha LEK/EUR
  • Afati i shlyerjes Deri në 7 vjet
  • Pjesëmarrja e Bankës në financim 100%
Hapat e Aplikimit
Gjej pikën e EasyPay
Zbulo online pikën e EasyPay që është më pranë vendndodhjes tënde.
Kontakto me agjentët
Kontakto me agjentët e dedikuar të EasyPay për aplikimin e dëshiruar.
Nis aplikimin
Fillo aplikimin për kredi të shpejtë konsumatore apo kredi personale në pikën ku ndodhesh.
Disbursimi i kredisë
Banka do të disbursojë kredinë në të njëjtën ditë ose disa ditë më pas.
08006000
Karakteristikat e Kredisë së Shpejtë Konsumatore
  • Shuma Max e Financimit 1.000.000 LEK/8.000 EUR
  • Norma e Interesit 12%
  • Garanci / Garantor Nuk kërkohet
  • Mënyra e pagimit Këste fikse mujore
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0