• No Suggestions Result

Zbulo gamën e kartave tona për blerje online/POS

Zgjidh Kartën e debitit ose të kreditit që të përshtatet më shumë! Secila prej tyre të ofron shërbime speciale ekselente: mund të kesh më shumë se një Kartë.
Ofertë

Paguaj dhe Merr Shpërblime

Bëj të paktën 10 apo më shumë blerje në shumën minimale kumulative 20,000 LEK me Mastercard çdo muaj deri në tetor, dhe do të të kthehen 600 LEK në llogari.
 • Paguaj me kartat Mastercard dhe merr pas 600 LEK në llogarinë tënde
 • Fushata do të jetë e vlefshme nga 1 gusht - 31 tetor 2021
 • Kryej 10 transaksione në vlerën kumulative minimale prej 20.000 LEK
Mastercard Cash Back

Karta e Kreditit

Një kartë krediti për të gjithë!
 • Kohë e kursyer përmes pagesave të shpejta dhe të sigurta Contactless
 • Zero Interes në rast pagese të plotë të faturave mujore
 • Blerjet apo tërheqjet e bëra gjatë muajit paguhen në muajin tjetër
Karta Kreditit

Karta ime e Parapaguar

Bli online, Bëj shopping, Paguaj drekën, Tërhiq në bankomatet tona me ZERO komision!
 • Karta e parapaguar dhe rimbushëse për gjithë familjen
 • Pa Komisione për blerjet në POS & Internet brenda & jashtë vendit
 • Karta e parapaguar merret në momentin e aplikimit
Karta ime e Parapaguar

Mastercard Standard

Po planifikon udhëtimin e ardhshëm? Bli online? Mastercard Standard është karta e duhur për të gjitha blerjet në EURO.
 • Kartë debiti për të gjitha blerjet në pika shitje & për blerje online
 • Ideale për blerjet në Euro, duke evituar kursin e këmbimit
 • Mundësi për të limituar përdorimin e kartës vetëm në shtete të sigurta
MasterCard Standart

VISA Classic

Një kartë që ka qëndruar unike në kohë: është klasike! Karta ideale për blerjet në US Dollar.
 • Më e sigurt se sa të mbash para me vete, sidomos kur udhëton jashtë.
 • Jepet pa pasur nevojë për aprovim shtesë nga Banka
 • Ideale për blerjet në dollar për të evituar këmbimet valutore
VISA Classic

Karta VISA Inspire

Tërhiq cash pa komisione në të gjitha ATM-të Intesa Sanpaolo Group në të gjithë Europën. Frymëzohu nga ëndrrat e tua!
 • Nivel i lartë sigurie të aktivizuar nga teknologjia me Chip dhe PIN.
 • Falas vetëm në ATM të Grupit Intesa Sanpaolo!
 • Bli me ZERO Komision në çdo POS në Shqipëri!
 • Blerje online brenda Shqipërisë me ZERO Komision
Karta VISA Inspire

Mastercard Gold

Kjo është një kartë ekskluzive që nuk ka nevojë për prezantim, pasi e bën udhëtimin tënd unik dhe blerjet të sigurta!
 • Karta "Gold" një produkt premium në portofolin tënd!
 • Limite të larta ditore për shpenzime dhe tërheqje në EURO
 • Siguracion për incidente në udhëtim falas, mbulimi deri në 100,000 EUR
MasterCard Gold

DIGITAL BANKING

Të gjitha Kartat që ke, në një vend të vetëm.

FIKS PER TY

Karta Virtuale - Shijo blerjet Online dhe bli në mënyrë të sigurt duke përdorur funksionalitetin e shkëlqyer të Kartës Virtuale 

Geocontrol - Po mendon të vizitosh një vend të mrekullueshëm, përdor kartat dhe mos u shqetëso, thjesht ndrysho profilin e sigurisë. Kur të kthehesh, mund ta rikthesh profilin në gjendjen e mëparshme

#withCASH - Kurse kohën tënde duke përdorur funksionalitetin e #withCASH. Shko tek ATM-ja, vendos kodin dhe tërhiq para lehtësisht pa përdorur kartën tënde

Rimbush direkt Kartat përmes DIGITAL BANKING

0800 6000
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).