• No Suggestions Result

Karta e parapaguar që tejkalon pritshmëritë

Bli online, bëj pazare, paguaj drekën, tërhiq nga Bankomatet tona, të gjitha me ZERO komision!

Avantazhe & Përfitime

Kartë Rimbushëse

Karta e parapaguar dhe rimbushëse për gjithë familjen

Pa Komision në çdo blerje

Pa Komisione për blerjet në POS & Internet brenda & jashtë vendit

Pajisje me kartë në çast

Karta e parapaguar merret në momentin e aplikimit

Karta e Parapaguar

Karta e Parapaguar


Karta e Parapaguar e Intesa Sanpaolo Bank është një Kartë Rimbushëse që mund të përdoret për të gjitha llojet e transaksioneve në POS, Internet, ATM dhe  mund ta rimbushësh atë përmes aplikacionit tonë DIGITAL BANKING dhe në çdo degë Intesa Sanpaolo Bank Albania në çdo moment që dëshiron! 

Pse duhet të zgjedhësh Kartën e Parapaguar?

 • Karta Ime e Parapaguar mund të përdoret për blerje në dyqane, supermarkete, restorante, agjenci udhëtimi etj
 • Karta gjithashtu mund të përdoret për rezervime hoteli, bileta avioni, blerje online e për shumë shërbime të tjera
 • Ke kontroll të plotë mbi shumën e pranishme në llogari
 • Lehtësi në rimbushje me anë të DIGITAL BANKING
 • Çdokush mund ta rimbushë Kartën me transfertë ose në arkë
 • Siguron anonimitet & siguri të plotë për pagesat online

 

Karta Ime e Parapaguar
Karta e Parapaguar
 • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania ZERO Komision
 • Blerje në PoS jashtë Shqipërisë dhe blerje online në gjithë botën ZERO Komision
 • Rimbushje nga DIGITAL BANKING 50 LEK
 • Komisioni mujor ZERO Komision

Karakteristika të tjera

 • Rimbushje me Cash në bankë - 300 LEK
 • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania  -  1% e shumës + 250 LEK
 • Tërheqje Cash në të gjitha ATM jashtë Shqipërisë  -  0.5% e shumës + 250 LEK
 • Blerje në PoS brenda Shqipërisë në PoS të çdo banke  -  ZERO Komision 
 • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  500 LEK 
 • Komision për lëshimin e kartës - 500 LEK
 • Komision për lëshimin e kartës për klientë 18-23 vjeç - Zero Komision
Rimbush me DIGITAL BANKING
Administro lehtësisht transfertat e parave midis llogarive të tua personale.
Pagesa
Në Menu kliko mbi "Pagesa"
Zgjidh
Kliko mbi opsionin e "Transfero në llogarinë time"
Vendos
Vendos shumën për t'u transferuar
Konfirmo
Kjo ishte e gjitha!
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0