• No Suggestions Result

Rifinancimi i kredisë tënde për shtëpi

Transfero kredinë që ke aktualisht me një bankë tjetër dhe përfito nga interesat dhe avantazhet konkuruese.

Avantazhet & Përfitimet

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Deri në 30 vite

Afati deri në 30 vite

Përgjigje e shpejtë

Përgjigje e shpejtë

Karakteristikat e Kredisë

 • Financim deri në 70% të vlerës së kolateralit për blerje pasurie të patundshme për banim.
 • Financim deri në 50% të vlerës së kolateralit për blerje të një tjetër pasurie të patundshme për cdo qëllim tjetër.
 • Në rastet kur objekt i kredisë hipotekore do të jetë blerja/ndërtimi i një tjetër pasurie të patundshme (jo –banim) si zyra,dyqan etj ose për çdo qëllim tjetër, komisioni i parapagimit do të jetë si më poshtë:
  • 1% e shumës së parapaguar kur periudha deri në maturim është më e vogël se 1 vit
  • 2% e shumës së parapaguar kur periudha deri në maturim është më e madhe se 1 vit
 • Shpenzime shtesë për këtë kredi
  • Noterizimi i kontratave që do të firmosen midis Bankës dhe klientit.
  • Sigurimi i jetës së kredikërkuesit i rinovueshëm çdo vit mbi shumën e  mbetur të kredisë. 
   Sigurimi i pronës nga zjarri dhe tërmeti (për gjithë periudhën e kredisë).
  • Vlerësimi i Pronës nga një ekspert i licensuar.
   Mirëmbajtje llogarie (sipas kushteve të punës në fuqi)
  • Shpenzimet për Zyrën e Regjsitrimit të Pasurive të Paluajtshme
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).