• No Suggestions Result

Kredia studentore që mbështet studimet e tua

Fokusohu te studimet, për të tjerat mendojmë ne. Të ndihmojmë të shijosh vitet më të mira studentore.

Avantazhe & Përfitime

Pa Kolateral

Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci

Aprovim i shpejtë

Procedurë e thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë

Deri në 7 vjet

Afati i shlyerjes deri në 7 vjet!

Personalizo kredinë tënde

Zgjidh shumën që të duhet, kohëzgjatjen dhe gjithë detajet e tjera që kësti i kredisë të përshtatet me nevojat e tua!
*Përllogaritësi i kredisë është për të llogaritur përafërsisht shumën mujore të këstit të kredisë, bazuar në të dhënat e vendosura. Informacioni në përllogaritësin më poshtë mund të mos jetë plotësisht i përditësuar. Për më shumë informacion vizito degën më të afërt.

Shuma e kredisë

Kohëzgjatja

12 muaj 84 muaj

The interest rate is fixed for this loan

 • Kësti Mujor - periudha e parë
  - Lek
  • Kësti Mujor - periudha e mbetur - Lek
  • Shuma e Kredisë - Lek
  • Shuma për t'u paguar - Lek
  • Afati - muaj
  • Norma fikse e interesit - %
  • - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e parë - %
  • Norma fikse e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - periudha e mbetur - %
  • Norma variabël e interesit - %

  Interesi variabël është indikativ dhe mund të ndryshojë në bazë të referencës së indeksit përkatës në datën respektive.

 • / *

Karakteristikat e Kredisë Studentore - EDU KREDI

 • Shuma minimale EUR 500 / LEK 100,000 /
 • Shuma maksimale EUR 5,000 / LEK 750,000 /
 • Afati deri në 7 vjet 
Kushtet e Punës

A e di se?


Gjatë periudhës së studimit (3+2 vjet) do të paguash vetëm shumën e vogël të interesave.

Shlyerja e kredisë fillon pasi ke mbaruar studimet.

Pjesëmarrja e Bankës 100% e kostos së studimeve.

Kur aplikon për Kredi Studentore përfiton dhe Paketën e Studentit! 

Paketa për Studentë

Paketa për Studentë

Fokusohu tek studimet dhe shijo paketën "Të-gjitha-në-një"! Vetëm për ty!

Llogari Garanci për Studentët që aplikojnë në Gjermani & Itali

Aplikantët për Vizë Studentore në Gjermani ose Itali duhet të kenë të depozituara tek Intesa Sanpaolo Bank Albania, fonde të disponueshme në momentin e aplikimit për vizë.

Banka siguron Ambasadën Gjermane ose atë Italiane jo vetëm për disponibilitetin e fondeve të kërkuara nga ana e Studentit, por edhe për përdorimin e tyre në mënyrën e përcaktuar nga Ambasada,  gjatë vitit të parë të studimeve.

Në rast të refuzimit të vizës studentore:

Intesa Sanpaolo Bank do të zhbllokojë këto fonde duke i vënë menjëherë në dispozicion të studentit bazuar në dokumantacionin e paraqituar nga Studenti për refuzimin e aplikimit, si edhe njoftimit të marrë nga Ambasada për këtë qëllim.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0