• No Suggestions Result

Përditësimet e platformës dixhitale!

Shërbimi yt bankar dixhital është përmirësuar! Zbulo tani të gjitha funksionalitetet kryesore të publikuara në përditësimin e fundit.

Shiko shërbimet më të reja dhe inovative

Karta e Debitit

Apliko për kartën e debitit duke përdorur platformën dixhitale.

Kredi e shpejtë

Merr kredinë e shpejtë tërësisht online

#withSIGN

Firma jote dixhitale për të firmosur kontratat e tua online.

Oferta në Distancë

Konfirmo ofertën e personalizuar për ty pa vizituar bankën.

Paguaj faturat lehtësisht!

Të menaxhosh faturat e tua nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë! Ne kemi krijuar partneritet me platformën më përfshirëse të pagesave dixhitale, EasyPay, për të sjellë një përvojë gjithmonë e më të mirë të pagesave!

Hyr brenda platformës dixhitale dhe kontrollo vetë të gjitha avantazhet, tani po rendisim më poshtë:

  • me një klikim ose një prekje të lehtë në menu, hyn në të gjithë listën e ofruesve dhe paguan faturat e tua thjesht dhe me shpejtësi;
  • sapo të zgjedhësh një ofrues, mund të paguash një ose më shumë fatura që vijnë prej tij;
  • nëse nuk e ke bërë ende, regjistro ofruesin tënd duke ndjekur disa hapa të thjeshtë;
  • në rast të një fature të re, mund ta regjistrosh atë direkt brenda platformës Digital Banking, thjesht duke vendosur të dhënat e tua të identifikimit: atëherë faturat e tua do të jenë gjithmonë të disponueshme në faqen «Faturat e mia».

Gjithçka tani është në dispozicion në platformën tënde kështu që ... fillo të paguash faturat lehtësisht!

#withSIGN

Ne kemi sjellë për ty disa funksionalitete të reja si: aplikim online për kredinë e shpejtë, kartën tënde të debitit dhe ofertat në distancë. Për të përdorur plotësisht përfitimet e platformës Digital Banking të përditësuar, fillimisht duhet të aktivizosh firmën tënde dixhitale #withSIGN. #withSIGN është firma jote dixhitale. Falë saj, ti mund të firmosësh kontratat online, pa patur nevojë të printosh dhe të sjellësh ndonjë dokument në degë.

Aktivizo këtë shërbim në “Settings”, pasi ky është një funksion i domosdoshëm për të marrë të gjitha shërbimet që prezantohen më poshtë: Aplikimi për Kartën e Debitit, Procesi i Kredisë së Shpejtë dhe Oferta në Distancë.

Oferta të personalizuara për ty!
db
Oferta të personalizuara për ty!
Zbulo shërbime ose produkte të reja pa patur nevojë të vizitosh degën nëpërmjet ofertave të dërguara në platformën dixhitale.
Kontrollo të gjitha detajet e propozimit të krijuar për ty, zgjidh atë që të përshtatet më së miri dhe firmos direkt online.
Mos u shqetëso për dokumentacionin që kërkohet. Menaxheri yt i Marrëdhënies me Klientin do të t’i kërkojë në distancë të gjitha
Mund të komunikosh në Chat me Menaxherin tënd të Marrëdhënies me Klientin për të kërkuar më shumë informacion për produktet
Kredia e shpejtë tërësisht online!
Nga ky moment, të gjithë klientët e kualifikuar do të kenë mundësinë të marrin kredinë e tyre pa patur nevojë të shkojnë në degë! Për më tepër, procesi mund të fillojë në platformën Internet Banking dhe të përfundohet në aplikacionin celular. Ndiq hapat për të marrë Kredinë e Shpejtë nëpërmjet një procesi tërësisht dixhital:
Konfigurimi i kredisë
Klienti i kualifikuar do të shikojë opsionin dhe konfigurojë kredinë.
Analiza dhe aprovimi
Sistemi do të krijojë një propozim dhe do të analizojë dokumentet.
Hapi i firmosjes
Sistemi aprovon propozimin dhe klienti firmos kontratën online.
Disbursimi i kredisë
Banka do të disbursojë kredinë në të njëjtën ditë ose disa ditë më pas

Apliko online për kartën e debitit!

Nëse je një klient që nuk e ka marrë akoma shërbimin Digital Banking, ose nëse nuk je klient ende, na kontakto dhe bashkohu me bankën tonë!

Aplikimi online për kartën e debitit është një proces hap pas hapi. Ndiq hapat:

  • Përzgjedhja dhe konfigurimi: klienti zgjedh kartën që plotëson më mirë nevojat e tij dhe vendos të gjithë informacionin e kërkuar.
  • Kontrata e kartës së debitit dhe dorëzimi: pasi përfundon procesi i konfigurimit, klienti firmos kontratën online dhe zgjedh degën e preferuar të dorëzimit.
withsign

Huawei APPGALLERY


Nëse nuk e ke bërë akoma, na kontakto për tu bërë klienti ynë, aktivizo shërbimin bankar dixhital dhe shkarko aplikacionin tonë celular, në dyqanin tënd të preferuar online:

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0