• No Suggestions Result

Shijo eksperiencën bankare tërësisht dixhitale!

Zbulo si mund të fillosh të përdorësh Aplikacionin Mobile dhe Internet Banking.

3 Arsye kryesore

Risi teknologjike

Përmirësime të vazhdueshme për të sjellë një eksperiencë sa më të mirë

Gjithmonë me ty

Përdor bankën tënde çdo ditë dhe në çdo kohë

Banka në xhepin tënd

Të gjitha shërbimet e bankës brenda një aplikacioni unik

Si të aktivizosh pajisjet e tua dixhitale
Vetëm disa veprime dhe mund të fillosh të përdorësh shërbimet bankare dixhitale
Verifiko identitetin
Plotëso disa informacione personale për të të njohur si klient
Firma Dixhitale
Firmos kontratën online pa humbur kohë
Aktivizo
Ndiq disa hapa të thjeshtë për të aktivizuar Aplikacionin Mobile
Banka në dorën tënde
Lehtëso veprimet e tua bankare me Digital Banking
Funksionet më të rëndësishme që mund të të duhen!
funksionet e digital banking
Funksionet më të rëndësishme që mund të të duhen!
Shiko gjendjen e llogarisë, transfertat dhe financa personale nga shtëpia ose në natyrë.
Aktivizo njoftimet në APP, për të marr njoftimet për gjëra të rëndësishme si data e skdancës, depozita, kredi...
Zbulo funksionalitete që të ndihmojnë në veprimet e përditshme bankare (withSAVE, withPAY, withCASH, Paguaj Dikë...)
Përjeto një Bankë Dixhitale që kujdeset për informacionet personale me një nivel sigurie të lartë.

Për të filluar procesin, sigurohu të kesh:

  • Kartën ID: Karta jote ID është e rëndësishme për të vijuar me hapin e parë
  • Numri celular*: është i nevojshëm për të verifikuar identitetin dhe do të përdoret për të firmosur dokumentin online.

* Të lutem mbaj parasysh që celularët windows nuk e suportojnë aplikacionin Digital Banking.

Hyr në Digital Banking

Pasi ta provosh nuk do të ndalosh së përdoruri Mobile dhe Internet banking!
Aktivizo tani
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0