• No Suggestions Result

Skema e planit të kursimit

Për ata që duan të kursejnë automatikisht çdo muaj nga llogaria rrjedhëse.

Avantazhet & Përfitimet

Pa komision

Ofrohet pa asnjë komision mujor

Automatikisht

Transferim automatik i fondeve nga llogaria rrjedhëse

Ti vendos

Vendos vetë shumën dhe datën e transferimit të fondeve

Karakteristikat

A e di se?


Mund të fillosh një plan kursimi mujor automatik duke filluar nga 1.000 LEK në muaj.

Duke kursyer automatikisht një shumë të vogël çdo muaj mund të ndërtosh një të ardhme të sigurt pa sakrifikuar të tashmen.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).