• No Suggestions Result

Llogari dhe Paketa

Zgjidh shërbimin bankar që të përshtatet dhe zbulo çfarë e bën unik. Përfito nga paketat!

Lista e Llogarive dhe Paketave

Zbulo katalogun

Llogari Rrjedhëse

Hapi i parë drejt një eksperience të re bankare, e thjeshtë si asnjëherë më parë.
 • Të gjitha llogaritë në një vend
 • Pagesa dhe transferta të thjeshta
 • Një gamë e gjerë shërbimesh të disponueshme kudo dhe në çdo kohë
rrjedhese

Paketa Studentore

Produkt ESG
Fokusohu tek studimet dhe shijo paketën "Të gjitha në Një". Vetëm për ty!
 • Pagesa në mbërritje, Fatura, Rimbushje të Kartës së Parapaguar
 • Mobile Banking & Karta e parapaguar & Njoftim me SMS
 • Bëj pagesa në llogaritë e buxhetit të Universitetit
student

Youth Package

Produkt ESG
Intesa Sanpaolo Bank Albania Youth Package: Përfito një paketë të dedikuar posaçërisht për ty
 • Një eksperiencë moderne dhe fleksibël për mobile dhe internet banking!
 • Mjafton vetëm një llogari rrjedhëse!
 • Karta Visa Inspire pa kontakt për pagesa të sigurta dhe të shpejta!
girl in the tablet

Paketa për Pagamarrësit

Po kërkon një llogari rrjedhëse dhe një kartë debiti? Merri të dyja bashkë dhe paguaj gjysmën e çmimit.
 • Kredito llogarinë rrjedhëse pa limit
 • Nivel i lartë sigurie përmes teknologjisë së fundit!
 • Bli me Zero komision në çdo POS në Shqipëri!
rroga

Paketa Young Adult

I RI Produkt ESG
Je 25-35 vjeç? Përfito llogari bankare me kushte preferenciale! PAKETA YOUNG ADULT është krijuar vetëm për ty!
 • Paradhënie page me normë interesi 1% më pak se Kushtet Standarte
 • Kartë krediti në LEK/EUR pa komision mirëmbajtje vjetore për 2 vjet
 • Kreditë konsumatore me normë interesi 1% më pak se Kushtet Standarte
young professionals, young adult pacakge

Llogaria e pagesës me shërbime bazike

Llogaria e pagesës me shërbime bazike iu ofrohet klientëve individë, rezident në Republikën e Shqipërisë.
njerez duke pare dokumente
Si të hapësh një Llogari Bankare
Vizito Degët tona
Vizito një nga Degët tona më afër teje

Gjej Degën më të afërt
Mjet Indetifikimi
Paraqit vetëm një mjet indetifikimi
Kaq e thjeshtë
Mund të aplikosh edhe për një Kartë debiti VISA Inspire

Mëso rreth VISA Inspire
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0