• No Suggestions Result

Zbulo avantazhet e një llogari kursimi

Përfito avantazhet e një depozite dhe një llogarie rrjedhëse në një produkt të vetëm!

Avantazhe & Përfitime

Fonde të lira

Fonde të vlefshme për t'u përdorur në çdo moment

Vepro në çdo kohë

Lirshmëri për të kryer veprime në çdo kohë

0 Komision Mirëmbajtje

Nuk ka asnjë komision për mirëmbajtjen

llogari kursimi

A e di se?


 

Mund të kryesh veprime në çdo moment si me një llogari rrjedhëse dhe në të njëjtën kohë të përfitosh interes si me një depozitë.

Mund te kursesh bashkë me dikë tjetër duke vënë në llogari disa titullarë.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).