• No Suggestions Result

Investimi më i mirë afatgjatë për kursimet e tua

Nëse po kërkon për një mënyrë të zgjuar & të sigurt për të investuar paratë e tua, depozita jonë me interes fiks 2.5% është ideale për ty.

Avantazhe & Përfitime

Interes 2.5%

Përfito 2.5% Interes në Vit!

Likuidimi i interesit

Interesi likuidohet çdo vit, përdor paratë sipas nevojave të tua

Investim Afat-gjatë

Mundësi kalimi të depozitave nga EUR në LEK duke ruajtur përfitimet

Një bankë më e thjeshtë me Digital Banking
bank
Një bankë më e thjeshtë me Digital Banking
Kontroll i plotë mbi llogarinë e kursimeve dhe depozitave
Monitoro kursimet & depozitat e tua, normën aktuale të interesit dhe datën e maturimit.
Kontrollo statusin e kursimeve & të depozitës tënde kurdoherë
Kurse Online me të njëjtat kushte si në degët tona

A e dini

A e di se?


Nëse ke një depozitë në Euro që nuk është maturuar akoma, mund ta kalosh në depozitën me afat 5 vjeçar në Lek pa humbur interesin e depozitës ekzisutuese dhe duke përfituar njëkohësisht interesa të favorshme.

Interesat e tua kalojnë çdo vit në llogarinë tënde rrjedhëse, duke të dhënë mundësinë t'i përdorësh këto të ardhura sipas nevojave e dëshirave të tua. 

Nis të kesh depozitën tënde që tani!

Mund të nisësh të kursesh online me të njëjtat kushte si në degë.

Për të zgjedhur produktin më të përshtatshëm bazuar në nevojat e tua, përzgjidh: 

  • Qëllimin e depozitës
  • Afatin e depozitës
  • Monedhën
  • Sasinë e parave

Ky është produkti më i mirë i kursimit për ty! 

Deposit
Karakteristikat
  • Monedha LEK
  • Afati 5 vjet
  • Norma e interesit 2.5%
  • E vlefshme për Individë
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0