• No Suggestions Result

Karta e debitit Mastercard Standard

Mastercard Standard është karta e duhur për të gjitha blerjet në EURO.

Arsye të mira për ta pasur!

POS & Online

Kartë debiti për të gjitha blerjet në pika shitje & për blerje online

Kartë në monedhën EUR

Ideale për blerjet në Euro, duke evituar kursin e këmbimit

Pagesa të sigurta

Mundësi për të limituar përdorimin e kartës vetëm në shtete të sigurta

Një bankë më e thjeshtë me Digital Banking
karta virtuale
Një bankë më e thjeshtë me Digital Banking
Përdor GeoControl për të limituar përdorimin e kartës vetëm në shtetet e sigurta për pagesa ose për ta përdorur pa limitime
Krijo karta virtuale me kohëzgjatje specifike dhe me një ose shumë përdorime për blerje më të sigurta online
Tërhiq para nga ATM pa nevojën e kartës, duke përdorur vetëm smartphone
Mbaj nën kontroll shpenzimet me një pasqyrë të menjëhershme të të gjithë kartave, balancës dhe transaksioneve
mastercard
Mastercard Standard
 • Paguaj menjëherë në çdo POS në dyqan, supermarket, restorant, agjenci turistike, karburant dhe kudo ku shfaqet logo Mastercard
 • Paguaj online për prenotimin e hotelit, biletën e avionit, makinën me qera dhe çdo blerje tjetër online
 • Kurdo që të duhen para, mund të tërheqësh në çdo ATM ku shfaqet logo Mastercard, në Shqipëri dhe kudo tjetër.
 • Ke kontroll të plotë mbi shpenzimet e tua. Çdo transaksion që kryen me Kartë shfaqet në pasqyrën e Llogarisë, duke të lejuar të kontrollosh çdo veprim.
Më shumë

Funksion i ri!


Me Geocontrol mund të bllokosh përdorimin e kartës në shtetet që banka konsideron të pasigurta për pagesa elektronike ose të zgjedhësh opsionin pa limit, që nuk vendos asnjë kufizim në përdorimin e kartës. 

 • I thjeshtë
 • Fleksibël
 • I sigurtë
   

Funksion i Ri! - Karta virtuale

Karta virtuale është një mënyrë e thjeshtë dhe praktike për të bërë pagesa të sigurta online. Mund të krijosh një kartë virtuale që është e vlefshme për një periudhë kohore të limituar, për një përdorim të vetëm ose për shumë përdorime dhe ta përdorësh për blerjet online, duke fshehur informacionin e kartës së debitit.

Karakteristika të Mastercard Standard

 • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania në LEK & EUR  -  1.5 EUR
 • Tërheqje Cash në të gjitha ATM jashtë Shqipërisë  -  2.5% e shumës, min 2.5 Eur
 • Blerje në PoS jashtë Shqipërisë dhe blerje online në gjithë botën  -  2.5% e shumës, min 2.5 Eur
 • Blerje në PoS brenda Shqipërisë në PoS të çdo banke  -  ZERO Komision 
 • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  1000 LEK 
 • Zëvendësim karte pas skadence  -  Falas
   
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0