• No Suggestions Result

Kredi

Një shtëpi të re? Një biznes të ri? Një ëndërr që nuk e ke realizuar akoma?
Zbulo financimin më të përshtatshëm për ty sipas aftësive të tua paguese!

Përfitimet

E Personalizuar!

Në përshtatje me aftësinë tënde paguese!

Këste Fikse Mujore

Këste Fikse Mujore (Principal + Interes)

Monedha të ndryshme

Në monedhën tënde të preferuar: LEK ose EURO

Tipet e Kredive

Përdor një nga filtrat për të gjetur kredinë që të duhet

Oferta më e re për gratë dhe vajzat

I RI
Për të gjitha gratë dhe vajzat të cilat aplikojnë gjatë muajit mars, për kredi konsumatore, përfitojnë Komision Administrimi tërësisht FALAS.
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Interesa që nisin nga 4.2%
 • Përfito zero komision administrimi për aplikimet gjatë muajit mars.
oferta per grate

Kredi me Aprovim për 24 Orë

Bëj plane për nesër! Kredia e shpejtë të mundëson të arrish qëllimet në 24 orë! Tani mund të kryesh procesin aplikimit dhe marrjen e kredisë tërësisht online!
 • Aprovim i shpejtë për 24 orë!
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Tashmë aplikimi për kredinë e shpejtë mund të bëhet tërësisht online!
Kredi 24 Orë

Kredi për shtëpi

Tani shtëpia që ke ëndërruar gjithmonë mund të bëhet e jotja. Ti zgjidhe dhe ne të mbështesim.
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Afati deri në 30 vite
 • Interesat më konkuruese në treg
 • Pjesëmarrja e Bankës në financim deri në 70% të vlerës
mortgage loan

Kredia Personale

Je duke kërkuar për një kredi ‘TE MADHE’ me kushte fantastike për ta përdorur sipas nevojave e dëshirave të tua?
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Mundësi për pagesë të pjesshme ose të plotë përpara afatit!
 • Mbulon nevojat për likuiditet
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Interesa që nisin nga 4.2%
Kredi Personale

AUTO Leasing

AUTO Leasing zgjidhja ideale për makinë të re & të përdorur
 • Falë pavarësisë së furnitorëve, Ti merr ofertat më të mira
 • I mbrojtur përmes policave të sigurimit
 • Në përshtatje me aftësinë paguese
 • Për të blerë automjetin nuk ke nevojë për likuiditet
 • Të gjitha kostot njihen në momentin e fillimit të marrëveshjes
RETAIL AUTO LEASING for making your DREAMS a REALITY!

Kredi e Para-Aprovuar

Një hua e miratuar paraprakisht nga banka për klientët që plotësojnë kriteret e paracaktuara të riskut.
 • Mbulon nevojat për likuiditet
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
Kredi e Para-Aprovuar

Kredi e butë

I RI
Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron Kredi për Shtëpi me kushte shumë të favorshme për të gjithë individët/familjet që përfitojnë nga Programi Social i Strehimit!
 • Deri në 30 vite
 • Deri në 85% të vlerës së shtëpisë
 • Zero komision administrimi
familje ne nje shtepi te re, kredi e bute per shtepi

Kredi për Studentë - EDU Kredi

Fokusohu te studimet, për të tjerat mendojmë ne. Të ndihmojmë të shijosh vitet më të mira studentore.
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Procedurë e thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë
 • Afati i shlyerjes deri në 7 vjet!
EDU KREDI
Ofertë

Kredi hipotekore për rifinancim

Transfero kredinë që ke aktualisht me një bankë tjetër dhe përfito nga interesat dhe avantazhet konkuruese.
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
 • Afati deri në 30 vite
 • Përgjigje e shpejtë
Kredi për rifinancim

Kredi për hapësira jo residenciale

Dyqan i ri? Shtëpi e dytë? Garazh? Nëse do të investosh në prona të paluajtshme, atëherë kjo kredi hipotekore është për ty.
 • Pjesëmarrja e bankës jo më shumë se 50% e vlerës
 • Afati deri në 30 vite
Kredi për pasuri të paluajtshme

Kredi hipotekore për çdo qëllim

Po përgatitesh për investimin tënd të ardhshëm? Jemi partneri yt financiar në çdo hap!
 • Interesat më konkuruese në treg
 • Përgjigje e shpejtë
 • Ofertë transparente në Lek & Euro
Kredi për cdo qëllim

Paradhënie për Individë

Një shpenzim i paparashikuar? Keni nevojë urgjente për para? E kemi një zgjidhje!
 • Një mënyrë e shpejtë për të pasur sa më shumë para të disponueshme
 • Proçes i thjeshtë aplikimi dhe aprovim i shpejtë
Paradhënie Bankare për Individë

Paradhënie bankare me kolateral cash

Përfito likuiditet nga llogaritë dhe depozitat e tua!
 • Llogaria kreditohet në kohë rekord
 • Nuk aplikohet interes nëse fondet nuk përdoren
 • Nuk nevojitet asnjë dokumentacion shtesë
no image

Paradhënie mbi Pagën

Një dhuratë e veçantë për të dashurit e tu? Një shpenzim i paparashikuar? E kemi një zgjidhje!
 • Nuk kërkohet asnjë kolateral ose garanci
 • Nuk ka nevojë për garantues ose bashkë-huamarrës
 • Paguaj interes vetëm për fondet e përdorura
Paradhënie mbi pagën

Kredi për Makinë

Zbulo kredinë për makinën tënde të re deri në 6.000.000 Lek.
 • Deri në 2.800.000 Lek ose 20.000 EUR për makinë të përdorur
 • Deri në 6.000.000 Lek ose 40.000 EUR për makinë të re
 • Financojmë blerjen e makinave edhe nga koncensionarët!
Kredi për makinë
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0