• No Suggestions Result

Karta e kreditit që i kthen blerjet në kënaqësi

Një kartë krediti për të gjithë!

Avantazhet & Përfitimet

Pa Kontakt, Kursen kohën

Kohë e kursyer përmes pagesave të shpejta dhe të sigurta Contactless

0% Interes

Zero Interes në rast pagese të plotë të faturave mujore

Bli tani & Paguaj më vonë!

Blerjet apo tërheqjet e bëra gjatë muajit paguhen në muajin tjetër

Karta e Kreditit
Karakteristika
 • Komisioni Vjetor FALAS për vitin e parë
 • Kryej pagesa në çdo POS & Internet FALAS
 • Limiti ditor për tërheqje parash 15.000 LEK / 150 EUR
 • Limiti ditor i pagesave "Contactless" 2.000 LEK / 20 EUR

Karakteristika të tjera

 • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania  -  2% min 500 LEK / 2% min 3 EUR
 • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania  -  2.5% min 500 LEK / 2.5% min 5 EUR
 • Tarifë vjetore e anëtarësisë për kartën kryesore pas vitit të parë  -  1,500 LEK / 15 EUR
 • Tarifë e anëtarësisë për titullar tjetër  -  1,000 Lek / 10 EUR
 • Zëvendësim karte / Lëshimi i një PIN të ri  -  1,000 Lek / 10 EUR
 • Zëvendësim karte pas skadence  -  ZERO Komision 
   
Karta e Kreditit

Karta e Kreditit


Karta e kreditit e Intesa Sanpaolo Bank Albania është një Kartë në LEK dhe EUR për Individë,  e lidhur me një limit kredie të aprovuar nga banka që përfaqëson limitin e Kartës.

Ajo mban logon Mastercard dhe mund të përdoret për të realizuar pagesa ose për tërheqje parash brenda dhe jashtë vendit kudo ku shfaqet logoja.

Zgjidh të paguash 5% të shpenzimeve mujore të bëra përmes kartës.

Si mund të aplikoj për Kartë Krediti?

Shumë më e thjeshtë nga sa e ke menduar:

 • Eja në degën më të afërt të Intesa Sanpaolo Bank Albania
 • Paraqit: një dokument identifikimi, një vërtetim të ardhurash dhe një çertifikatë familjare*

Aprovim i shpejtë

*Banka rezervon gjithmonë të drejtën të kërkojë dokumentacion shtesë në varësi të rastit

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0