• No Suggestions Result

Çmimet Ndërkombëtare të Financës për BVM 2021:

Përmendje nderi për Grupin Intesa Sanpaolo.

Çmimet Ndërkombëtare të Financës për BVM 2021: përmendje nderi për Intesa Sanpaolo

 

Intesa Sanpaolo merr vlerësime nderi për "Produkti Invovator i vitit" dhe "Inovatori përgjegjës dixhital i vitit" si pjesë e Global SME Finance Awards 2021, të cilat shpërblejnë institucionet financiare dhe kompanitë fintech që mbështesin rritjen e SME-ve në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve kushtuar atyre.

Çmimet Globale të Financave të SME-ve promovohen nga Forumi Financiar i SME-ve, organizuar nga Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC), pjesë e Grupit të Bankës Botërore. Forumi Financiar i SME-ve menaxhon një rrjet global me mbi 220 institucione financiare dhe kompani teknologjike.

Përmendjet e nderit të marra nga Intesa Sanpaolo kanë të bëjnë me fushat e mëposhtme:

"Produkti Inovator i Vitit" për produktet Qarkulluese Impresa Smart and Confirming. E para është një kredi afatshkurtër që mund të merret nga kompania drejtpërdrejt në internet për rimbushjen dhe ribalancimin e mbulimit të ciklit të prodhimit. Platforma Ndërkombëtare e “Confirming”, është një platformë plotësisht dixhitale e financimit të zinxhirit të furnizimit që shtrihet edhe në Divizionin e Bankave Filiale Ndërkombëtarë të Grupit Intesa Sanpaolo, i cili përfshin bankat që operojnë në bankat tregtare në Evropën Qendrore dhe Juglindore.

"Inovatori Përgjegjës Dixhital i Vitit" për Programin e Transformimit Dixhital të Biznesit të bankë. Ky program u mundëson klientëve të biznesit të ndërveprojnë efektivisht me bankën nga distanca, me përfitime në para dhe kohë.

Intesa Sanpaolo ishte një nga bankat e para në skenën italiane dhe evropiane që dixhitalizoi plotësisht proceset e saj për klientët e biznesit.

Rreth Intesa Sanpaolo: Intesa Sanpaolo është Banka kryesore në Itali dhe një nga bankat më të qëndrueshme dhe më fitimprurëse në Evropë. Ajo ofron shërbime tregtare, investime për korporatat, menaxhim të aseteve dhe shërbime të sigurimit. Grupi Intesa Sanpaolo ka afërsisht 14.7 milion klientë në Itali të cilët ndihmohen përmes dy kanaleve; dixhitale dhe tradicionale. Bankat filiale ndërkombëtare të Grupit shërbejnë 7.1 milion klientë që përbëhen nga filialet që operojnë në bankat tregtare në 12 vende në Evropën Qendrore Lindore dhe zonat e Lindjes së Mesme dhe Afrikën e Veriut dhe një rrjet ndërkombëtar specialistësh në mbështetje të klientëve të korporatave në 26 vende. Intesa Sanpaolo konsiderohet si një nga bankat më të qëndrueshme në botë.

Faqja zyrtare: group.intesasanpaolo.com |
Lajme: https://group.intesasanpaolo.com/en/newsroom/news | Twitter: @intesasanpaolo | Facebook: @intesasanpaolo | LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/intesa-sanpaolo | Instagram:  @intesasanpaolo  

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0