• No Suggestions Result

RIHAPET DEGA SADIK ZOTAJ, VLORE

Të nderuar klientë!

Ju informojmë se, duke filluar nga data 7 Dhjetor 2020 Dega në Rr. Sadik Zotaj në Vlorë do të ri-hapet duke ofruar shërbim për klientët.

Ne dëshirojmë t'ju inkurajojmë që të përdorni kanalet alternative për nevojat tuaja ditore bankare të tilla si: Digital Banking për transferta dhe pagesa, ATM për tërheqje në Lek / Eur dhe karta debiti dhe krediti për blerjet në POS dhe internet.

Në link më poshtë mund të gjeni vendndodhjen e të gjitha Degëve dhe / ose ATM-ve tona:

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/branch-locator.html

Ju mirëpresim!

INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0