• No Suggestions Result

Dita Botërore e Mjedisit

Intesa Sanpaolo Bank Albania i bashkohet Ditës Botërore të Mjedisit, në vitin e saj të 50-të, me një nismë të re për mbrojtjen e mjedisit.

Për çdo financim të Biznesit të Vogël gjatë muajit Qershor 2023, Intesa Sanpaolo Bank Albania do të mbjellë një pemë në vjeshtë në zonën e Farkës, Tiranë.

Kjo nismë është në përputhje me angazhimin e Bankës në parimet e ESG-së, si një nga shtyllat kryesore të planit të biznesit 2022-2025.

world environment day, intesa sanpaolo bank albania

Dita e Mjedisit


Le t'i themi JO mbetjeve plastike!

Ne dëshirojmë të përmirësojmë procesin e dekompozimit duke ricikluar plastikën dhe duke mbjellë më shumë pemë.

 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0