• No Suggestions Result

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëria nuk kufizohet vetëm në përpjekjen për mbrojtjen e mjedisit. Bëhet fjalë për përfshirjen financiare, barazinë në sistemet globale dhe përmirësimin e ekonomisë në terma afatgjatë. Lexo më shumë për tu njohur më të rejat më të fundit rreth angazhimeve tona dhe bashkëpunimeve që po krijojmë.

Shiko të gjitha

Shiko më shumë

djale me laptop

Zbulo më shumë rreth Botëns Tonë

Kthehu në faqen kryesore
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).