• No Suggestions Result

QENDRUESHMERIA

FREE TO BE A WOMAN

Intesa Sanpaolo Bank Albania i bashkohet fushatës sensibilizuese për eleminimin e dhunës ndaj grave në bashkëpunim me organizatën e Kombeve të Bashkuara UN Women në Shqipëri

22/11/2022

Data 25 nëntor është Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave e Vajzave.

Intesa Sanpaolo Bank Albania i bashkohet @UNwomenAlbania në 16 Ditët e Aktivizmit kundër Dhunës me bazë gjinore nën sloganin "Bëje botën portokalli: Le t'i japim fund dhunës ndaj grave dhe vajzave tani!" e cila do të organizohet në kuadër të fushatës globale UNITE për t'i dhënë fund dhunës ndaj grave dhe vajzave.

Në ditët e sotme dhuna ndaj gruas është një nga problemet më të përhapura dhe alarmuese me të cilat po përballet shoqëria jonë si pasojë e heshtjes, mosndëshkimit, stigmës dhe ndjenjës së turpit që shoqëron aktin e dhunës.

Rastet e dhunës duhen raportuar!

Mos hezitoni! Herën tjetër kur do të jesh dëshmitar i një rasti dhune, telefono numrat 112 ose 129 për ta raportuar atë.

Shpërndaje me miqtë

Artikuj të ngjashëm

Trendet e nesërme, të sjella sot: qendra e Analizës së Inovacionit
Shkenca që shpjegon dashurinë tonë për Da Vincin
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0