• No Suggestions Result

NJOFTIM: DEGA E VLORES NE ZONEN E PORTIT

Të nderuar klientë të Intesa Sanpaolo Bank Albania në qytetin e Vlorës!

 Ju njoftojmë se duke filluar nga data 14 janar 2022 dhe deri në një njoftim të dytë, Dega e Vlorës në Zonën e Portit, do të jetë e mbyllur.

 Për nevojat tuaja bankare, ju lutemi të vizitoni degën tonë në rrugën Sadik Zotaj. Ju inkurajojmë të përdorni edhe kanalet alternative për nevojat tuaja bankare ditore si për shembull, platformën bankare dixhitale, (Digital Banking), për transferta dhe pagesa, bankomatet për tërheqje në lek/euro si edhe kartat e debitit dhe kreditit për blerje në POS-e dhe në internet.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni vendndodhjen e të gjitha Degëve tona dhe/ose bankomateve:

https://www.intesasanpaolobank.al/retail/branch-locator.html

 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0