• No Suggestions Result

Lajmet dhe Njoftimet e fundit

Lajme

Lajme nga Intesa Sanpaolo Group

Për të lexuar lajme dhe njoftimet e Grupit Intesa Sanpaolo kliko këtu >>>

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0