• No Suggestions Result

Intesa Sanpaolo Bank Albania:

nënshkruan një kontratë qiraje financiare me Tendence 3A Sh.p.k

Tiranë, 10 shkurt 2023 - Grupi Intesa Sanpaolo, nëpërmjet filialit të tij Intesa Sanpaolo Bank Albania ka nënshkruar me sukses një marrëveshje qiraje financiare (auto-leasing) me TENDENCE 3A Sh.p.k, një nga liderët në sektorin e automjeteve dhe pjesëve të këmbimit në vend.

Linja e kredisë prej 1.4 milion eurosh do të sigurojë rinovimin e flotës së makinave ndërkohë që flota e parë prej 50 makinash është dorëzuar tashmë me sukses. Gjatë vitit 2023, do të përfundojë rinovimi me dorëzimin e të gjitha automjeteve të kërkuara.

Transaksioni i suksesshëm u përfundua falë bashkëpunimit efikas të Departamentit të Korporatave dhe Institucioneve Vendase dhe strukturës së Leasing-ut të Intesa Sanpaolo Bank Albania.

"Ne jemi gjithmonë të disponueshëm për të mbështetur nevojat e klientëve tanë dhe për t'u ofruar atyre produktet më të mira në treg duke përdorur një katalog produktesh konkuruese dhe oferta të suksesshme biznesi", tha Olsi Kota, Drejtues i Departamentit të Korporatave dhe Institucioneve Vendase i Bankës.

"Ne mbështesim në mënyrë aktive kompanitë që synojnë rinovimin e biznesit" - tha Giuseppe Ferraro, Drejtues i Departamentit të Korporatave dhe SME-ve të Divizionit të Bankave të Filialeve Ndërkombëtare të Grupit Intesa Sanpaolo "Duke rinovuar asetet e tyre, kompanitë kanë mundësinë të bëhen më konkuruese dhe të rrisin biznesin e tyre.”

Rreth Tendence 3A: Me mbi 10 vjet përvojë, Tendence 3A zë një vend të rëndësishëm në tregun e automjeteve falë korrektësisë dhe ofertave promocionale. Tendence 3A ka shitur mbi 3500 automjete të reja në këto 10 vite, duke marrë pjesë në elitën e kompanive automobilistike në vend. Gjithashtu, me krijimin e kompanisë Tendence Multibrand synohet të krijohet përvoja e duhur në tregun e automjeteve të përdorura në vitet në vijim. Tendence 3A ka kënaqësinë të bashkëpunojë me kompanitë më të mëdha në Shqipëri dhe është pjesë e një prej grupeve më të mëdha në botë për prodhimin dhe rishitjen e automjeteve, Renault S.A.S.

Rreth Intesa Sanpaolo: Intesa Sanpaolo Bank Albania, pjesë e Grupit Intesa Sanpaolo, është një bankë lider në vend që ofron shërbime bankare cilësore, zgjidhje financiare, produkte dhe shërbime inovative për klientët korporata, institucionale dhe me vlerë të lartë neto bizneset e vogla dhe të mesme dhe klientët individualë. Ne inkurajojmë një stil rritjeje që është i vëmendshëm ndaj rezultateve të qëndrueshme dhe krijimit të një procesi të bazuar në besimin që rrjedh nga kënaqësia e klientëve dhe aksionarëve, një ndjenjë përkatësie nga ana e punonjësve tanë dhe monitorimi i ngushtë i nevojave të komuniteteve lokale. Ne konkurrojmë në treg me ndjenjën e lojës së ndershme dhe jemi të gatshëm të bashkëpunojmë me subjekte të tjera ekonomike, publike dhe private, sa herë që është e nevojshme, duke forcuar kapacitetin e përgjithshëm për rritje në ekonomitë e vendeve ku operojmë. Intesa Sanpaolo Bank Albania bleu Veneto Bank në vitin 2017 dhe tani ka një rrjet prej 35 degësh në qytete të ndryshme të vendit dhe do të vazhdojë të zgjerohet strategjikisht duke ndjekur nga afër zhvillimin ekonomik të Shqipërisë. Besimi, inovacioni, thjeshtësia dhe qëndrueshmëria përcaktojnë marrëdhëniet tona me klientët tanë dhe inovacioni i biznesit dhe përsosmëria e shërbimit janë frymëzuar nga klientët tanë.

Faqja zyrtare: www.intesasanpaolobank.al

Rreth Intesa Sanpaolo: Intesa Sanpaolo është grupi bankar kryesor i Italisë – në shërbim të familjeve, bizneseve dhe ekonomisë vendase – me një prani të konsiderueshme ndërkombëtare. Modeli dallues i biznesit i Intesa Sanpaolo e bën atë një lider evropian në Menaxhimin e Pasurisë, Mbrojtjen dhe Këshillimin Financiar, me një fokus të veçantë në zhvillimin dixhital dhe fintech. Një bankë efikase dhe elastike, ajo përfiton nga bizneset në pronësi të plotë për zhvillimin e produkteve, menaxhimin e aseteve dhe sigurimin. Angazhimi i vazhdueshëm i Grupit ndaj parimeve të ESG përfshin dhënien e 115 miliardë eurove në kredi për projekte me ndikim social dhe mjedisor deri në vitin 2025 për komunitetet dhe ekonominë rrethore, dhe 500 milionë euro në kontribute për të mbështetur njerëzit më në nevojë, duke e pozicionuar Intesa Sanpaolo si një lider botëror. për sa i përket ndikimit social. Intesa Sanpaolo është e angazhuar të arrijë Neto Zero deri në vitin 2030 për emetimet e veta dhe deri në vitin 2050 për portofolet e saj të huave dhe investimeve. Një mbështetës i përkushtuar i kulturës italiane, Grupi Intesa Sanpaolo ka krijuar rrjetin e tij të muzeve, Galleri d'Italia, për të prezantuar trashëgiminë artistike të bankës, por edhe si një hapësirë për zhvillimin e projekteve prestigjioze kulturore.

LAJME: GRUP.Intesasanpaolo.com/en/newsroom/news

Twitter: @intesasanpaolo

LinkedIn: LinkedIn.com/Company/intesa-Sanpaolo

 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0