• No Suggestions Result

NDRYSHIMI I LIMITIT TE KARTAVE

I nderuar kartëmbajtës,


Të njoftojmë se duke nisur nga data 23 korrik 2024, do të ketë ndyshime në limitin e blerjeve pa kontakt pa PIN dhe limitin ditor të tërheqjes në ATM. 


Limiti i blerjeve pa kontakt brenda dhe jashtë vendit me të gjitha kartat e lëshuara nga Intesa Sanpaolo Bank Albania do të jetë si më poshtë:

  •  Limiti i blerjes pa kontakt për një transaksion - 5,000 LEK / 50 EUR / 50 USD 
  •  *Numri maksimal i transaksioneve pa kontakt – 5 transaksione 
  •  *Limiti maksimal i blerjeve pa kontakt – 15,000 LEK / 150 EUR / 150 USD

*Limiti/numri maksimal i blerjeve pa kontakt që mund të përdoret nga blerja e fundit me kontakt (chip & pin) deri në blerjen me Pin të radhës (cilido që arrihet më parë).

Limiti ditor i tërheqjes në të gjitha ATM të bankës dhe ATM të bankave të tjera brenda dhe jashtë vendit do të përditësohen si më poshtë:

  •  Për kartën Visa Inspire - 75,000 LEK 
  •  Për kartën Mastercard Standard - 700 EUR 
  •  Për kartën Visa Classic - 700 USD 
  •  Për kartën Mastercard Business - 1,000 EUR 

Të gjitha kushtet e tjera mbeten të pandryshuara.

Ndryshimet e mësipërme do të ndodhin automatikisht duke filluar nga data 23 korrik 2024 dhe nuk nevojitet asnjë veprim i mëtejshëm.

Nëse dëshiron të ndryshosh limitet e mësipërme kontakto Menaxherin tënd të Marrëdhënies me Klientin.

Sinqerisht,
Intesa Sanpaolo Bank Albania
 

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0