• No Suggestions Result
Produkt ESG

Paketa për studentë për të mbështetur studimet

Fokusohu tek studimet dhe shijo paketën "Të-gjitha-në-një"! Vetëm për ty!

Produkte e Shërbime të Ofruara

Komisione të reduktuara për transaksione

Pagesa në mbërritje, Fatura, Rimbushje të Kartës së Parapaguar

Paketë e plotë

Mobile Banking & Karta e parapaguar & Njoftim me SMS

Paguaj me komisione të ulta

Bëj pagesa në llogaritë e buxhetit të Universitetit

Kushte preferenciale

Terma preferencial


Kryej pagesa në mbërritje

Pagesa të  faturave utilitare

Depozitime në llogaritë e Degës së Thesarit për Agjencinë Qëndrore për Vlerësimin e Arritjeve Studentore dhe Universitetin

Rimbushjen e llogarisë së kartës së parapaguar (para cash apo nga llogaria)

0800 6000

Llogari Rrjedhëse

Hapi i parë drejt një eksperience të re bankare, e thjeshtë si asnjëherë më parë.
Ndihu i lirë të bësh veprime kudo dhe kurdoherë.
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0