• No Suggestions Result

KUJDESEMI PER ATE QE ESHTE E RENDESISHME PER TY

Zbulo të gjitha informacionet lidhur me situatën aktuale

Këshilla për përdorimin e bankës

Shmang grupimet!

Përdor shërbimet tona bankare online pa qenë nevoja të vish në bankë!

Përdor bankën nga shtëpia!

Përdor shërbimet tona bankare nëpërmjet platformës Dixhitale!

Telefono shërbimin e klientit!

Kolegët e shërbimit të klientit do të ndihmojnë për çdo paqartësi!

Cilat veprime bankare mund të kryhen nga shtëpia?

Përdor kanalet tona alternative:

 • Platformën Digital Banking për transferta të ndryshme bankare;
 • Kartat e Debitit/Kreditit për blerje online dhe në POS
 • Shërbimin e klientit për çdo pyetje ose paqartësi
pezullim i kesteve te kredise

Njoftim!


Intesa Sanpaolo Bank Albania fton të gjithë individët dhe personat juridikë të prekur nga situata COVID-19, të kërkojnë urgjentisht shtyrjen të kredisë së tyre në përputhje me " PAKETA E OPSIONEVE TE DALJES NGA MORATORIUM”.

Aplikimi mund të bëhet online duke klikuar në link më poshtë!

50 milion Euro financime!

Intesa Sanpaolo Bank Albania ka dedikuar një fond prej 50 milion Euro për financime të reja për ndërmarrjet e prekura nga kriza COVID -19. Kohëzgjatja e financimeve është për një periudhë prej 18 muajsh, me një periudhë mospagimi prej 6 muajsh dhe me një normë interesi të privilegjuar prej 2% në EUR & 2.75% në LEK.

Fondi ka për qëllim mbulimin e nevojave afatshkurtra për kapital qarkullues, financimin e zinxhirit të furnizimit dhe financiminin e metejshëm të tregtisë. Këto lloj financimesh do të ofrohën me ZERO komisione dhe tarifa.  

DIGITAL BANKING

Me DIGITAL BANKING – INTERNET BANKING mund të :

 • kryesh pagesa dhe transferta drejt palëve të treta brenda dhe jashtë vendit në monedha te ndryshme;
 • hapësh depozita;
 • shikosh gjendjen e llogarise/ve, depozitave dhe kredive;
 • shlyesh detyrimet e kartës së kreditit;
 • tërheqësh para nga bankomatet pa patur kartën e debitit me vete.

Kartat tona

Me KARTA DEBITI/ KREDITI:

 • kryej blerje në çdo POS në Shqipëri me ZERO KOMISION;
 • përdor kartat Contacless për çdo shumë;  
 • përdor kartat Contactless pa PIN për blerje deri në 2,000 ALL;
 • kryej blerje online në çdo tregtar brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Degët tona!

Informohu për çdo pyetje apo paqartësi duke telefonuar në numrat 08006000 (falas nga Albtelecom) dhe +355 2276000 ; +355 692080903.

Nëse shërbimi që të nevojitet nuk mund të kryhet nëpërmjet kanaleve alternative, të gjitha degët tona janë të hapura nga e Hëna - e Premte nga ora 08:30 - 15:30.

Dega TEG është e hapur nga e Hëna - e Premte nga ora 09:00 - 16:30.

mask

Si të mbrohemi nga COVID-19?

Udhëzimet për klientët dhe masat e marra!

Kontribute Vullnetare

Nga ana e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë janë hapur disa llogari bankare të dedikuara për situatën e krijuar nga COVID-19.

Nëpërmjet këtyre llogarive të gjithë individët, subjektet juridike apo të tjera mund të kontibojnë vullnetarisht financiarisht për të ndihmuar Qeverinë në përballimin e situatës së vështirë të krijuar si pasojë e COVID-19.

Këto llogari janë si më poshtë:

 • Kontributet Vullnetare – COVID 19, IBAN llogaria në LEK AL42208110080000002024530708
 • Kontributet Vullnetare – COVID 19, IBAN llogaria në EUR AL15208110080000002024530709
 • Kontributet Vullnetare – COVID 19, IBAN llogaria në USD AL85208110080000002024530710
 • Kontributet Vullnetare – COVID 19, IBAN llogaria në CHF AL58208110080000002024530711
 • Kontributet Vullnetare – COVID 19, IBAN llogaria në GBP AL31208110080000002024530712
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0