• No Suggestions Result

INFORMACION PER SHTYRJEN E AFATIT TE KREDIVE

Tiranë, 18 Mars 2020 - Pas situatës së jashtëzakonshme të krijuar nga emergjenca e COVID-19, Intesa Sanpaolo Bank Albania mirëpret vendimin e përbashkët të Kryeministrit dhe Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë për të shtyrë këstet e kredive ekzistuese për një periudhë 3 mujore, për familjet dhe kompanitë e prekura nga emergjenca COVID-19.

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania është e gatshme të qëndrojë pranë atyre familjeve dhe kompanive të prekura drejtpërdrejt dhe indirekt nga emergjenca COVID-19. Në këtë kohë, ne jemi duke zhvilluar plane të brendshme në lidhje me procedurat që do të ndiqen nga Banka dhe klientët e saj që dëshirojnë të shtyjnë kreditë ekzistuese dhe mbështetjen e mëtejshme për klientët tanë.

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania do të vlerësojë shpejt të gjitha kërkesat e dërguara. Ne i sigurojmë klientët tanë që po përdorim burime njerëzore të konsiderueshme për t'u shërbyer atyre sa më mirë. Menaxhmenti i Intesa Sanpaolo Bank Albania, dëshiron të vlerësojë profesionalizmin e punonjësve të saj, ata që ofrojnë shërbime për klientët në Degë dhe ata që punojnë në distancë nga shtëpia për të siguruar efektivitetin optimal të këtyre masave.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0