• No Suggestions Result

NJOFTIM I RENDESISHEM

ORARI I SHERBIMIT NE DEGE PER KLIENTET

Data, 3 prill 2020.

 

Të nderuar Klientë,

 

Ne ju inkurajojmë të përdorni kanalet tona alternative për veprime të përditshme bankare:

  • Digital Banking – për pagesa dhe transferta parash;
  • Bankomatet (ATM) – për tërheqje parash në 54 vendodhje në Shqipëri;
  • Kartat e Debitit dhe Kreditit – për blerje me ZERO KOMISION në çdo POS në Shqipëri;
  • Contact Center – për çdo pyetje që mund të keni, ju lutem telefononi 0800600; +355 4 2276000; +355 692080903. Ky shërbim do të ofrohet nga e Hëna - e Premte, midis orës 07:00-12:30. 

Nëse e keni të nevojshme të vizitoni një prej degëve tona, shërbimi për klientët do të ofrohet nga e Hëna – e Premte, nga ora 07:15 – 11:30, për veprime bankare të domosdoshme.

Ju rikujtojme se numri i klientëve në degë nuk mund  të kalojë numrin e personelit të pranishëm si dhe duhet te respektohet largësia prej 1.5m nga punonjësit e Bankës. 

 

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!

Intesa Sanpaolo Bank Albania

 

Për të parë oraret e përditësuara për secilën degë kliko këtu >>>

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).