• No Suggestions Result

Strukturat Drejtuese

Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues

  • Z. Božo Prka - Kryetar i Këshillit Drejtues 
  • Znj. Beata Kissne Foldi - Zv. Kryetare e Këshillit Drejtues
  • Z. Gabriele Gherardi - Anëtar i Këshillit Drejtues
  • Z. Konrad Kozik - Anëtar i Këshillit Drejtues dhe Kyetar i Komitetit të Kontrollit
  • Z. Mauro Rossi - Anëtar i Këshillit Drejtues
  • Znj. Amina Carnabuci -  Anëtare e Këshillit Drejtues
  • Z. Alessandro D'Oria - Anëtar - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv, Intesa Sanpaolo Bank Albania
Komiteti i Kontrollit

Komiteti i Kontrollit

Z. Konrad Kozik – Kryetar i Komitetit të Kontrollit 

Znj. Beata Kissne Foldi – Anëtar

Z. Andrea Bazzana - Anëtar

Drejtuesit Ekzekutiv

Drejtuesit Ekzekutiv

Z. Alessandro D'Oria - DPE - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv

Z. Antonio Bragho - Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv 

Z. Patrick Bianco - Drejtues i Divizionit të Shërbimeve Bankare për Individë dhe Biznese të Vogla

Z. Alessandro Grillo - Drejtues i Divizionit të Korporatave & SME

Z. Julian Çela - Drejtues i Divizionit të Financës

Znj. Orjola Pasko - Drejtuese e Divizionit të Administrimit të Riskut 

Znj. Alketa Lamçe - Drejtuese e Divizionit të Operacioneve

Znj. Suela Voko - Drejtuese e Departamentit të BNJ dhe Organizimit 

Z. Markeljan Riska - Drejtues i Departamentit të Përputhshmërisë Rregullative dhe AML

Znj. Ledia Plaku - Drejtuese e Departamentit Ligjor 

Znj. Ediola Biçaku - Drejtuese e Departamentit të Kontrollit të Brendshëm

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0