• No Suggestions Result

Depozita 1 dhe 2 Vjeçare

Përfito norma të shtuara kthimi për Depozitat 1 & 2 Vjeçare në LEKE!

Avantazhe & Përfitime

Oferta Verore

Oferta është e vlefshme deri në fund të muajit shtator

Norma të shtuara kthimi

Përfito norma interesi deri në 1.6% në LEKE

Shpejt & Sigurtë

Merr investimet e shtuara shpejt dhe sigurtë!

femije te vegjel te perqafuar

A e dije?


Mjafton vetëm një mjet identifikimi për të hapur depozitën 1 dhe 2 vjeçare në LEKE. Detajet dhe karakteristikat e depozitës mund ti ndjekësh në çdo kohë dhe kudo tërësisht online përmes platformës bankare dixhitale, DIGITAL BANKING.

vajze me floke te kuqe duke qeshur
Depozita me afat 1 vjeçar
  • Monedha LEK/EURO
  • Norma e Interesit 1.1%
  • Për shuma mbi 10K E negociueshme
  • Afati 12 Muaj
Djale me kostum ne zyre
Depozita me afat 2 vjeçar
  • Monedha LEK/EURO
  • Norma e Interesit 1.6%
  • Për shuma mbi 10K E negociueshme
  • Afati 24 muaj
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 2276000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0