• No Suggestions Result

Informacion për palet e interesit

Informacion i përgjithshëm

Informacion i përgjithshëm

Emri Tregtar: Intesa Sanpaolo Bank Albania sh.a

Adresa: Rr. "Ismail Qemali" Nr.27, Tiranë

NIPT (NUIS):  J81817006P

Kodi SWIFT: USALALTRXXX

Shërbimi i klientit

Shërbimi i klientit

08006000 (Falas nga Albtelecom)

TEL: +355 4 22 76 000

CEL: +355 69 20 80 903

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).