• No Suggestions Result

Depozita 3-Vjeçare në LEK

Merr norma të larta interesi për kursimet e tua me ofertën e limituar për depozita në LEK me një afat 3 vjeçar. Përfito interesa që fillojnë nga 4.5 % në vitin e parë, pavarësisht shumës së investuar.

Avantazhe & Përfitime

Ofertë e limituar

E vlefshme deri në 30 prill 2024

Pa limite

Ti mund të depozitosh shumën që dëshiron për depozitime të reja

Norma të larta kthimi

Përfito interesa të larta që fillojnë nga 4.5% interes në vitin e parë

Afati i maturimit

Investo kursimet e tua në depozitën 3 vjeçare në LEK

A e dini

A e di se?


Ti ke mundësi të depozitosh çfarëdolloj shume me depozitën tre vjeçare në LEK, për sa kohë që janë investime të reja. Zgjidh të depozitosh shumën e cila i përshtatet gjendjes dhe kërkesave të tua. Merr norma të larta interesi që likuidohen çdo vit pa qenë nevoja të kryesh asnjë veprim shtesë.

Nis të kesh depozitën tënde që tani!

Mund të nisësh të kursesh online me të njëjtat kushte si në degë.

Për të zgjedhur produktin më të përshtatshëm bazuar në nevojat e tua, përzgjidh: 

  • Qëllimin e depozitës
  • Afatin e depozitës
  • Monedhën
  • Sasinë e parave

Ky është produkti më i mirë i kursimit për ty! 

Deposit
Normat e Interesit
  • Viti i Parë 4.5%
  • Viti i Dytë 4.2%
  • Viti i Tretë 3.8%
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0