• No Suggestions Result

EDUKIMI FINANCIAR

Përse të investoni?

Zbulo më shumë rreth termave financiare, në mënyrë që të merrësh vendime më të zgjuara për investimet e tua të rradhës.

01/02/2024

Investim në likuiditet apo instrumente financiare?

Secili prej nesh ka objektiva për të ardhmen.
Kursimi na lejon të lëvizim burimet dhe të realizojmë qëllimet tona. Për të kursyer ju mund t 'i mbani paratë në llogarinë tuaj rrjedhëse ose të investoni në tregjet financiare.

Investimi në instrumente financiare lejon arritjen e një performance potencialisht më të lartë me kalimin e kohës, por kërkon menaxhim të kujdesshëm të riskut. 
Secili instrument ka karakteristikat e veta dhe profilin e vet të riskut / kthimit dhe është e nevojshme që investitori të jetë në gjendje të dallojë dhe të zgjedhë kombinimin e duhur të produkteve në përputhje me periudhën kohore të objektivave të përcaktuara dhe prirjes ndaj riskut .

Zbulo më shumë në video-n e përgatitur:

Fondet Kolektive Eurizon

Zbulo më shumë rreth Fondeve të Investimit të ofruara nga Intesa Sanpaolo Bank Albania.

Kthehu në faqen kryesore

Përmbajtja e kësaj video publikohet vetëm për qëllime informative dhe edukative mbi produktet dhe shërbimet e ofruara nga Intesa Sanpaolo Bank Albania Sh.a. Çdo informacion i dhënë në këtë dokument nuk përbën këshilla investimi ose rekomandime investimi, as nuk përbën një ofertë për të blerë ose shitur ose një kërkesë për një ofertë për të blerë ose shitur aksione ose njësi në fondet e investimeve ose instrumente të tjera financiare, dhe nuk duhet të konsiderohet si një ofertë, ose një kërkesë e një oferte, për të blerë ose shitur ndonjë produkt ose shërbim investimi

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0