• No Suggestions Result

Rifinanco më lirë kredinë tënde hipotekore

Transfero kredinë tënde hipotekore që ke aktualisht me një bankë tjetër në Intesa Sanpaolo Bank Albania më lirë.

Avantazhet & Përfitimet

Ofertë transparente

Ofertë transparente në Lek & Euro

Deri në 30 vite

Afati deri në 30 vite

Përgjigje e shpejtë

Përgjigje e shpejtë

Kredi Hipotekore për Rifinancim

Në rast se po planifikon:

  • Të blesh një shtëpi të parë, të dytë apo të tretë;
  • Të ndërtosh një shtëpi për banim;
  • Të blesh një dyqan, zyrë, apo biznes tjetër;
  • Për çdo qëllim tjetër


​​​​​​​Zgjidh të transferosh kredinë tënde hipotekore nga Banka që e ke aktualisht drejt Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe paguaj interesa më të ulëta. 

 

home
Karakteristika
  • Financim Deri në 70%
  • Shuma minimale 10,000 Lek/ 100 Eur
  • Komisioni i administrimit 0.5%
  • Komsioni i parapagimit FALAS

*Kjo është e aplikueshme, në rast se prona e ofruar si kolateral është e tipit apartament. 

Norma e Interesit

Norma e Interesit në Lek 

Norma e Interesit në Eur 

2.5% për vitin e parë
1.9% për vitin e parë
3% për dy vitet e para
2.5% për dy vitet e para
4% për tre vitet e para 
3% për tre vitet e para 
BTH 1V + 1.5%, NMI 3.8 % për vitet e tjera
Euribor 1V + 3.7%, NMI 3.7 % për vitet e tjera
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).